Snart tar december farväl för den här gången och lämnar oss i händerna på kalla och mörka januari. Det innebär att de med guldprenumerationer till Xbox One och Xbox 360 har två nya gratisspel till respektive format att se fram emot.

#Killer Instict: Season 1 Ultra Edition står till förfogande för slagsmålssugna Xbox One-spelare under hela månaden. Actionspelet #Zheros går att tanka hem från 16 januari till 16 februari.

Xbox 360-ägare kan slira ut på vägarna i #Dirt Showdown mellan 1 och 15 januari. Storspelet #Deus Ex: Human Revolution får ses som guldklimpen i månadens spelskörd, och har du ännu inte lirat det futuristiska actionrollspelet kan det vara hög tid att göra det nu. Mellan 16 och 31 januari kan du ladda hem spelet till Xbox 360.

Mer information och filmklipp från titlarna hittar du på Xbox Wire.

Tack det samma. 27/12 Jag tycker inte jag betett mig illa, du har däremot skrivit på ett otrevligt sätt och du är nog så pass bra på svenska att du vet svordomarnas innebörd. Nog om detta, jag önskar dig en god fortsättning och ett gott nytt år - nu dags för spel. Pz 27/12 Måste ursäkta min halvdåliga svenska då men eftersom jag är finne så tänker jag inte ta åt mig. Dock anser jag det är bättre att skriva som en tölp än att bete sig som en. 27/12 Jag tycker det är relevant att anmärka på, ja. I övrigt har jag inte så mycket mer att säga till dig eftersom du skriver som en tölp, ajöss. 27/12 Försvarar ingenting. Är bara så jävligt trött på att se samma piss kommentarer månad efter månad. Tror ni verkligen att jorden blir en så mycket bättre plats att leva på om man på FZ börjar skriva "utan extra kostnad" istället för gratis? 27/12 Jag försökte helt enkelt ge ett pedagogiskt exempel genom att hänvisa till vad jag trodde var grundläggande baskunskaper. Jag tror personen som la upp bilden också begrep mycket väl vad jag menade men ville larva sig lite. I övrigt förstår jag heller... 26/12 Ja det är en bra liknelse för även det är ju en rätt absurd mening. Du betalar 99 kr så du får obegränsad tillgång till musik, men den är ju inte gratis. Jag förstår mycket väl att folk säger gratis i vardagligt tal men en skribent på en spelsida (dvs.... 26/12 Antar att personen menar att i samband med additiv färgblandning (RGB ) så används rött, grönt och blått som grundfärger. Dock brukar ju dessa vanligtvis kallas primärfärger men kan även kallas grundfärger. Och eftersom det verkar vara så jävla viktigt... 26/12 Bättre liknelse är väl att säga att man får hur mycket gratis musik som helst med Spotify premium för 99kr i månaden? 26/12 ...jag vet inte riktigt vad du menar att den där bilden bevisar. Om du tror att du får fram färgen gul genom att blanda rött och grönt så rekommenderar jag dig att köpa ett par färgpennor och experimentera på egen hand, likaså kan jag avslöja att om du... 26/12
Skicka en rättelse