Dessutom viskas det om mer Minecraft: Story Mode och Tales from the Borderlands.

Batman, Game of Thrones, Minecraft, Jurassic Park, Borderlands, The Walking Dead. Telltale har erövrat många licenser och fler ska det bli – åtminstone om vi ska tro twittraren Rey.

Och det ska vi nog vara försiktiga med. Bilderna, föreställande andra säsongen av Tales from the Borderlands och planerna på ett James Bond-spel, Solstice, skulle kunna vara äkta men det skulle lika gärna kunna vara fejk så det dånar om det. Ray själv är långt ifrån övertygad om att det är läckor att lita på, men tanken på mer Tales from the Borderlands...? Hoppas!

Forne Telltalebossen Kevin Bruner har tidigare uttryckt en önskan om att tolka 007.

I’m a giant James Bond fan and I’m always frustrated by games that make him a mass murderer. He’s a super-spy, and that’s a different skillset. The films make him less of a mass murderer, and there’s not much killing in the books – more spying and intrigue.

Ett rykte med betydligt mer kött på benen är tyvärr det om en andra säsong av Minecraft: Story Mode. Jag säger "tyvärr" då det rör sig om en av Telltales tristaste stunder. Australian Classification har nämligen gett andra säsongens första del, Hero in Residence en PG-stämpel. Snart är det E3 och möjligen kommer vi att få veta mer där och då.

Jasså, ska de ta sig ann Bond nu också..... Nog för att jag gillar TT, men deras sätt att hoppa från serie till serie är minst sagt irriterande. Jag vill ha uppföljare i någorlunda vettigt tidsspann på Walking dead, Batman och The wolf among us. Där är... 06/06 Det är lite av en vanlig missuppfattning gällande Telltale Games. Det gäller bara för spel som är baserade på just serietidningar (Walking Dead, The Wolf Among Us, Batman), eller baserade på spel som har den stilen (Borderlands). Minecraft: Story Mode... 06/06 Hela poängen med deras grafik är att det ska se ut som en serietidning. Vad jag vet så körde dom med en uppdaterad motor när dom gjorde Batman. 06/06 Jag är ett stort fan av Telltale, har spelat nästan allt dem har släppt och ser verkligen inget annat sätt dem bör göra spel på. Det är inte direkt någon spelmekanik i deras spel utan allt fokus ligger på berättelsen, något Telltale är duktiga på är att... 06/06 Telltale har redan spelat sina kort, och deras recept blir bara tråkigare och tråkigare för varje spel. Dags att hitta på något nytt kanske, telltale? 06/06 Men snælla nån, kan de inte fokusera på att få ut uppføljare till alla sina andra spel? Får ju vænta i årtionden innan man får fortsætta. Sjukt irriterande modell de føljer. Først måste man vænta månadsvis på episoder, och så ett par-tre-fyra år på næst... 06/06 Fan ni glömde Tillbaka till framtiden ju! 06/06 Game of thrones var riktigt bra. Sen är jag ett stort Batman fan så jag uppskattade det spelet väldigt mycket också. 05/06 Börjar tröttna på Telltales spelkoncept. Dags att dom hittar på något nytt. :/ 05/06 @zumo: The Walking Dead är definitivt deras starkaste spel, pröva det om du gillar zombies, tv-serien eller tidningen. Styrkan i deras spel ligger på story och INTE gameplay då spelen känns mer som interaktiva filmer snarare än spel, speciellt allt som... 05/06
Skicka en rättelse