Se hit alla Baldur's Gate-diggare (Chris Avellone är med på ett hörn).

Klassiskt byggda rollspel brukar gå ganska bra på Kickstarter och Pathfinder: Kingmaker är inget undantag. De dubblerade nästan sitt satta mål på 500 000 dollar och landade på strax över 900 000 med 18 351 hoppfulla äventyrare.

Spelet säger sig dra inspiration från Baldur's Gate och som namnet antyder baseras det på rollspelet Pathfinder, som i sin tur grundar sig i tredje upplagan av Dungeons & Dragons som numera är tillgängligt under Open Game License. På Youtube-kanalen hittar du alla möjliga filmer, allt från Kickstarter-trailers och streams där Chris Avellone, som agerar narritive designer, gästar.

Tack till Rion, Robez för detta #nyhetstips!
@Carl Johansson-Sundelius: Finns fortfarande möjlighet att hjälpa till på den officiella sidan. https://owlcatgames.com/preorder Allt från Collectors Edition till miniatyr figurer. 03/01 Förstår det, samtidigt som vi verkligen sett en nedgång i intresse för just Kickstarter-insamlingar. Är det något som är lovande så ska vi dock såklart rapportera om det. 03/01 ja tycker också lite synd att informera om detta spel nu när kickstarter är avslutad. Skulle gärna se att just såna nyheter kommer lite tidigare. Eftersom jag gärna hade slängt in en slant i kickstarter :D på denna. 03/01 Alla ska ha tipstack! https://www.savoirflair.com/wp-content/uploads/2016/08/oprah.gif 02/01 Ett spel som jag hoppas väldigt starkt på. Om allt vill sig väl så blir både denna titel och PoE2 framgångsrika, så det fortsätter att produceras flera nya rpg:s i denna stilen. 02/01 *det var jag.. Och här får du en medalj *|* Ironiskt mobbande åsido, tack för tipset (och alla andra tips som rinner in), oavsett vem som gav det! Det är det viktiga. 02/01 @Rion: Korrigerar, du var inte inloggad när du tipsade så stod bara ”gäst” som avsändare ;) 02/01 Haha @Robez fick tack för nyhetstips fast det var mig som tipsade om det. Säkert för att jag citerade @Robez som citerade mig. Med det är sak samma. Ville bara tipsa fler om detta då ni tydligen helt missat allt från kickstarter fram tills nu. 02/01 Ser intressant ut, gillar att de har gjort "Our combat system is real-time with pause, with the option to auto pause after each real-time "turn"." Tror dock att jag inte har tid med ytterligare ett RPG när man nyss har skaffat både Torment: Tides of Num... 02/01 Pathfinder, och 3.5, känns utdaterat. 02/01
Skicka en rättelse