Ett perfekt tillfälle att grinda upp dina låglevlade karaktärer.

Vikten av att hålla sig hemma i möjligaste mån och utöva social distansering har förhoppningsvis inte undgått någon, och spelbranschen har verkligen dragit sitt strå till stacken för att göra timmarna som spenderas hemma lite mer njutbara, framförallt i form av gratis spel.

Blizzard vill också att du sitter hemma och spelar istället för att ränna runt på stan, och därför kommer alla som lirar World of Warcraft få buffen Winds of Wisdom, som ger 100 % mer XP. Detta ska pågå fram till 20 april, så om du har låglevlade karaktärer kan det vara läge att ägna dig åt lite gammal hederlig grinding under den kommande månaden.

Denna kampanj verkar dessvärre endast gälla "retail"-versionen av World of Warcraft, och inte WoW Classic. Många spelare efterlyser dock att Classic-spelare också ska få något, så det är inte omöjligt att Blizzard ger även dem att incitament att hålla sig hemma.

Skicka en rättelse
Det roliga med WoW för mig är ju att levla karaktärer och upptäcka världen och olika zoner. Hade önskat att man hade kunnat få valmöjlighet att dra ner på XP man får istället mot andra rewards. 23/03 "Många spelare efterlyser dock att Classic-spelare också ska få något," Inget duger för Classic spelare. 23/03 Lugnt vid 44 är du halvvägs till 60 xpmässigt! Kör ba kör. 23/03 Det var bara en fråga där jag undra om jag tolkade dig fel. Du behöver inte bli så sur. Men visst ”Lägger ner” 23/03 Vid det här laget borde väl dom flesta wow spelare ha samtliga Alts redan i Max level eller?😁 23/03 Högaktuell video från Extra Credits om Wow, nu i coronatider: https://m.youtube.com/watch?v=YNhP5b9YafM 23/03 Men hallå eller, vad skulle det annars handla om? Det fattar du väl själv... Jävligt onödig kommentar, hoppa ner från hästen nu och lägg ner :) 23/03 En morot för att stanna hemma? Hoppas jag tolkar det där helt fel för det låter riktigt illa. Det borde vara ”morot” nog att bidra till att minska smittospridningen så att sjukvården får lite andrum. Men som sagt... hoppas jag tolkade dig fel! 23/03 Aha okej, förstår dig :) min tanke var väl mest för att ge en morot eller vad man ska säga för att stanna hemma eller så. Men jag håller med dig. 22/03 Been there, done that typ. Har inget emot folk som gillar classic dock. Sålänge det inte är såna kioskmongon som spammar ”retail is dead everyone is playing classic!!111”. Sen om samma personer nu ber om xp-buff fast de kört #nochanges från början är... 22/03