Uppdaterad: Gäller nu fram tills Blizzard släpper pre-release-uppdateringen för kommande expansionen Shadowlands. Man får även 100 % mer "reputation" för Legion- och Battle for Azeroth-fraktionerna (exklusive Rajani och Uldum Accord).

Vikten av att hålla sig hemma i möjligaste mån och utöva social distansering har förhoppningsvis inte undgått någon, och spelbranschen har verkligen dragit sitt strå till stacken för att göra timmarna som spenderas hemma lite mer njutbara, framförallt i form av gratis spel.

Blizzard vill också att du sitter hemma och spelar istället för att ränna runt på stan, och därför kommer alla som lirar World of Warcraft få buffen Winds of Wisdom, som ger 100 % mer XP. Detta ska pågå fram till 20 april, så om du har låglevlade karaktärer kan det vara läge att ägna dig åt lite gammal hederlig grinding under den kommande månaden.

Denna kampanj verkar dessvärre endast gälla "retail"-versionen av World of Warcraft, och inte WoW Classic. Många spelare efterlyser dock att Classic-spelare också ska få något, så det är inte omöjligt att Blizzard ger även dem att incitament att hålla sig hemma.