Nyckelord: telltale-games

311 artiklar i arkivet.

Filtrera
3

Veckans betyg – Satan, vargen och bläckfisken

Telltale fortsätter sin hyllade sagothriller, EA gör bort sig med Dungeon Keeper-comebacken och Octodad kan fortfarande inte hålla sina tentakler i styr.

18

The Wolf Among Us: Smoke & Mirrors

Alla sagor har inte lyckliga slut. Ensamma och utsatta sagoväsen står i centrum i andra delen av The Wolf Among Us, som inte klår den mästerliga inledningen.

46

Spelåret 2014

Framtiden är här! På FZ:s jättelika lista ryms rollspelsepos, nydanande action, storslagen indie och mycket annat. Varmt välkommen till spelåret 2014.

23

Arnroths krönika - Bäst i text

Hollywood har länge varit spelens inspirationskälla. Hela vägen från sopiga licensspel till fantastiska actionäventyr har filmen varit förebilden. Men nu börjar de gamla textäventyren dyka upp igen. Och Arnroth anar ljuset.

15

The Wolf Among Us återvänder i februari

Stora stygga vargen återupptar deckarjobbet om ett par veckor.

125

Årets spel 2013

Stunden är inne. FZ utser årets spel 2013 och konkurrensen är brutal. Vem vann? Vem försvann? Det här är den definitiva topp 10-listan ingen gamer bör vara utan.

43

Årets spel 2013 – Skribenternas val

Spelåret 2013 ligger alldeles strax bakom oss. Men innan FZ stänger dörren helt kommer vi hylla de mest magnifika titlarna. Vi börjar med skribenternas favoriter.

35

The Walking Dead: Season Two – All That Remains

Inledningen till den svåra andra säsongen av The Walking Dead är som en kniv i hjärtat. Om och om igen. Hur kan en döende värld vara så full av liv?

27

The Walking Dead – idag inleds andra säsongen

Väntan är mycket snart över. Idag följer Telltale upp 2012 års mest firade spel.

17

Broken Sword: The Serpent's Curse

Efter sju år är det dags att återvända till peka och klicka-serien Broken Sword. Vi kan förvänta oss mord, konspirationer och religiösa undertoner.

18

Telltales Game of Thrones-licens spänner över flera år

HBO förklarar att samarbetet gäller flertalet titlar och år.

25

The Walking Dead: Season Two har releasedatum

Årets ruttnaste julklapp är snart här.

52

Den sjunde konsolgenerationen

Rörelsekontroller, dlc och indiespel är bara några av de fenomen den sjunde konsolgenerationen burit med sig. Följ med på en resa bakåt i tiden då vi avtackar trotjänarna.