Låt domen falla!

World of Warcraft: Classic fyller snart ett halvår, och du har haft tid att friska upp minnena från 2005. Då har du säkert också kommit fram till om det var bättre eller sämre förr.

Så frågan är vilket World of Warcraft du föredrar – det vanliga eller Classic? Rösta nedan, och motivera gärna varför i kommentarerna!

Skicka en rättelse
Efter varje expansion startar man om igen och utannonserar ”classic” för de som vill vara old school. Så det blir att vi till slut har enskilda servrar med. Wow classic (vanilla) Wow + TBC Wow + TBC + WOTLK Wow + TBC + WOTLK + Cataclysm Wow + TBC + WOTL... 17/02 Sandbox mmo är mera "lösa" på så vis att du kan göra lite vad du vill samt har större kontroll över vad som sker i spelet istället för att följa en färdig modell, Wurm är (nog?) ett exempel på det. För att komma åter till ämnet så gillar jag Classic bäs... 16/02 Vad är theme park mmo och sandbox mmo? Fick för mig att sandbox är att du har en hel del saker att välja på att göra i en värld, och det är up till dig om du vill göra det? 16/02 Classic, alla dagar i veckan. Fick tack och lov musarm efter två månaders spelande, så nu är jag befriad från beroendet. Men herrejävlar vad roligt det var. Skulle lätt ha kunnat äta upp all min fritid (och arbetstid?) under flera år. Så har jag inte... 15/02 Jo jag vet att det inte finns någon sandbox och det tilltalar mig inte alls. Gjorde endgame för över 10 år sen och är fortfarande mätt. Spelade även eve online för 10 år sen, har kvar karaktären och spelar aktivt. Sandbox > 15/02 Classic står för den klassiska utförandet. Har läst att dem ska släppa upp till wotlk som har den klassiska gameplayet. För det var i cataclysm som dem ändrade helt med karaktärerna och osv. Det dem la till i wotlk var glyphsen annars så var det exakt... 15/02 Absolut Classic. Har mycket roligt med det nu. Ser inte att jag kommer tillbaks till retail nu. 15/02 Det är för att WoW är ett theme park mmo och inte ett sandbox mmo. 14/02 Tycker wow har för lite sandbox, typ ingen, för ett mmo. Men måste jag välja så är classic bättre. 14/02 Omöjligt att komma ifrån detta på så gamla spel, inte kostigare än att folk drar igenom super mario idag på 5 min eller ninja gaiden på NES utan att ta skada. Enda eventuella hindret dessa kommer stöta på är gearcheck bossarna, föurutom det blir det 0... 14/02