Anonym Valve-källa hävdar att företaget förhandlar med Electronic Arts om att släppa Battlefield 3 på Steam.

En anonym Valve-källa säger till en Battlefield 3-blogg att Valve och #Electronic Arts just nu förhandlar om att släppa #Battlefield 3 via Steam. Ryktesspridaren påstår att förhoppningarna är att en Steam-version ska finnas ute lagom till lanseringen i slutet av månaden.

Horrokruxet i historien är att EA velat sälja BF3-DLC via egna kanaler, medan Valve kräver att all DLC till Steam-spel går via dem. Kanske kan de båda spelhusen hitta någon form av kompromiss, men TA DET LUGNT – just nu är det inget mer än ett rykte.

Varken Valve eller EA har kommenterat uppgifterna.

Tycker betan är riktigt rolig trots att det ligger på origin och är lite halvsunkigt att ta sig in i. Jag har aldrig spelat battlefield förut och tror nog att detta ändå kan bli ett köp för det är jäkligt kul. Dock börjar man se mer å mer snack om noobs... 07/10 Ja origin drar 1% av min cpu säger bara WOW och jag har en äcklig dual core? Sluta ragea för origin tar knappt någonting och betan var inte ens medium settings.... Så killar allt rage kan ni fan inte lägga på en pre-beta? Sluta gnäll origin tar ingen... 07/10 Tänkte bara inflika med min lilla åsikt i all rage hit och dit ^^ Personligen har jag sällan haft problem med Steam, inte ens i början när det kom. Tycker det är en utmärkt platform och tycker det känns dumt att behöva hållas med fler än en sådan att... 06/10 Jag har både Steam (ca. 90MB ) och Origin (19MB ) igång sedan igår, nere vid klockan. Har inte startat om datorn eller något sedan ett pass med BF3 Betan igår kväll. 06/10 + rep. 06/10 Bazajaytee har väl redan nekat detta? 06/10 Oh det här ska bli kul. Jag bara numrerar allt och svarar på en för sig. Jag kan ha editerat lite, whoops. :3 LETS RIP THIS APART! 1. Ingen förvåning där, men gissa vad som också var rätt kasst vid sina första månader efter release, Steam. Inte för att... 06/10 Att det är tveksamma hitboxar är ingen nyhet för någon som spelat Battlefield-serien över åren som gått. Det är kul som fan ändå :) (enl. mig som spelat sedan BF1942 back in the days) ;) 06/10 Origin söker genom din dator och skickar information om bland annat vilka program du installerar, avinstallerar och använder direkt till EA. Jag accepterar inte det, så jag vägrar använda Origin. 06/10 dom kan behålla battlelog för dom som bryr sig om trams och ladders, Jag vill bara spela. med en ingame server browser, så jag kan stänga av den minnesslukande och klockcykelätande firefoxprocessen 06/10
Skicka en rättelse