Kan spelas utan prenumerationskostnad från och med februari nästa år.

Från och med februari nästa år kan #Ncsofts fantasy-onlinerollspel #Aion laddas hem gratis, och spelas utan prenumerationskostnad. Beslutet kommer efter att de europeiska spelservrarna blivit alltmer öde under den senaste tiden.

– Under de senaste månaderna har Atreia blivit mer och mer övergivet. Vi vill ge ny energi åt Aion-världen och attrahera nya äventyrare till städerna för att ta till skyarna som Daevas, förklarar Aion-teamet.

En fläskig faq finns att spana in för er som undrar hur förändringarna påverkar redan existerande spelare, eller dig som just vill börja.

Free-to-play-trenden kring onlinerollspel fortsätter, alltså. Yay or nay?

I och med att du skriver detta kan jag inte annat än skratta. Inser dock det inte är nödvändigt att fortsätta med diskussionen då den inte leder någonstans. Som vanligt måste man erkänna att folk tycker olika och ser olika på saker och ting. Jag anser... 19/12 suck, när inser du att du har fel? "Alla spel görs för att tjäna pengar. Finns säkert ett fåtal där som inte bryr sig så mycket utan bara vill leverera men allting handlar fortfarande om att dra in kosing. " Det är skillnad. Visst vill man göra vinst... 18/12 Alla spel görs för att tjäna pengar. Finns säkert ett fåtal där som inte bryr sig så mycket utan bara vill leverera men allting handlar fortfarande om att dra in kosing. Finns inget som säger att F2P spel har mer idioter och dylikt om du inte kan ge rak... 18/12 Eh, ja de "LYCKAS" i den mån att bolagen drar in mer pengar, men de MISSLYCKAS i spelen i sig. F2P = fler idioter, fuskare, griefers, pods , övrigt pack som det inte är kul att spela med och som sabbar hela upplevelsen. (pay2win 75% av fallen dessutom)... 18/12 Det var ju dcok ett väldigt dåligt försök att avsluta det. Anledningen till att fler spel BLIR F2P är inte för att misslyckas utan för att DET LYCKAS. Det får mer spelare, får in mer pengar än tidigare. - Dungeons and Dragons Online - Age of Conan - Lor... 17/12 Aja, för att få slut på diskussionen säger jag bara att jag är emot F2P i all dess former. Tanken må vara god, men det finns många andra idéer som också kan tyckas vara goda men misslyckas när de ska appliceras i verkligheten. 17/12 Vad jag menade med inget fel är just själva idéen och upplägget. Det är inte mycket sådant längre där ett F2P spel domineras av att man MÅSTE betala. DET jag syftade på. Sedan om det kommer dit idioter eller dylikt hade inte med saken att göra :p 16/12 alltid fel på f2p, då det drar till sig oseriöst folk, fuskare/hackers, griefers etc. etc. AoC, roligt exempel, då det precis som Aion skulle "ta kål på wow vid release" såg ju inte det hända direkt. Flopp spel. 16/12 alltid fel på f2p, då det drar till sig oseriöst folk, fuskare/hackers, griefers etc. etc. AoC, roligt exempel, då det precis som Aion skulle "ta kål på wow vid release" såg ju inte det hända direkt. Flopp spel. 16/12 Hmm detta verkar onekligen intressant, nagon som vet om man maste ha en access key eller vad det nu kallas for att kunna spela Aion nar det blir kostnads fritt att spela,om inte annat sa kanske man eventuellet skaffar ett ex av spelet tills GW2 slapps. 15/12
Skicka en rättelse