Call of Duty är en av vår tids största spelserier och på tisdag landar nästa mångmiljonsäljare. FZ:s filmsektion berättar hur det började.

Snart är det dags igen. Ett nytt Call of Duty lockar tiotals miljoner att hala fram plånboken och ungefär lika många att skriva bitska forumkommentarer med en mejeriprodukt som skällsord.

På tisdag släpps #Call of Duty: Black Ops II, och som uppladdning för den annalkande åsiktsstormen berättar FZ Play historien om Call of Duty. Från #Allied Assault-avhoppet och den tokhyllade debuten via konsolexklusivitet, återuppståndelsen med #det moderna kriget till nästa veckas garanterade storsäljare. Vi ger er drygt åtta minuters historielektion om en av det senaste decenniets viktigaste spelserier.

[video=12874]

FZ:s recension av #Call of Duty: Black Ops II har just lämnat jäsningen och är på väg in i ugnen. Vi räknar med att ta ut den för allmän avsmakning i början av nästa vecka.

Anledningen till att de låser spelen är för att de vill ha total-kontroll och förhindra eventuellt kvalitativa mods,maps som skulle slå hårt mot deras DLC planer. Lägg där till att de även inte släpper server-filer, denna gång kan du inte ens hyra en... 11/11 black ops sög så jävla mycket gurksallad att jag aldrig någonsin mer kommer ta i ett CoD spel... modern warfare var det sista dom gjorde bra.. 2an va rätt usel i jämförelse 10/11 Nej, det var inte vad jag åsyftade. Den senaste spelserien "Black Ops" menade jag. 10/11 Du kanske har spelat MW3 för mycket, då blir man helt blasé. Tänk att kunna spel MP utan "host migration" ;) 10/11 Jag älskar verkligen Call of Duty-spelen. Men det här är första gången som jag inte känner något som helst sug efter att sätta tänderna i nästa del utav serien. Ser verkligen inte ut att vara någonting nytt , utan det är bara samma gamla spel men i en... 10/11 Första CoD visade hur man gör ett FPS förlagt i WW2 miljö. Dagens s.k Modern Military Shooters har en hel del att lära av dåtidens CoD och även MoH. 10/11 CoD:BOII - försöker ju underlätta för dem som vill spela MP-delen i något e-sportsammanhang. Jag tror och hoppas de har förbättrat många saker sedan tidigare. Vi får se nästa vecka. 10/11 Väldigt bra gjort, mer sånt här tack! :) 10/11 Dom nya COD spelen sprids nog mycket genom skolor där småbarn pratar om coola saker i spel, Och därefter så formas dess umgänge mestadels utav omogna barn och ungdomar. En Armé utav småttingar som stöttar det fräsiga mjölkandet utav ett spel som knappt... 10/11 10/11
Skicka en rättelse