I januari släpps äntligen sagolika Ni no Kuni. Studio Ghibli berättar om arbetet bakom sitt första spelprojekt.

#Namco Bandai och #Level-5 har släppt andra delen av utvecklardagboken bakom #Ni no Kuni: Wrath of the White Witch. Den första ser du här.

Den nya filmen fokuserar på Studio Ghibli, filmstudion bakom animerade filmsuccéer som Min granne Totoro. Studions animation director, Yoshiyuki Momose, berättar bland annat hur det gick till när Ghibli blev inblandade i sitt första spelprojekt någonsin.

Ni no Kuni släpps exklusivt till Playstation 3 den 25 januari.

[video=13205]

Älskar Studio Ghiblis filmer, och det här såg ju väldigt lovande ut! Det blir nog ett köp av ren nyfikenhet. :) 30/12 För att få platinum, behövde man inte spela igenom spelet ett flertal ggr för att få alla slut? 29/12 Det Management menade var inte ps3 versionen, utan den japanska versionen 29/12 Jag har spelat NIER från början till slut och tagit platinum på PS3, och han är ICKE en ung man i den versionen. 29/12 Kul att du nämner Nier. I PS3 varianten av spelet så spelar man en ung man. I xbox360-versionen spelar man som den medelålders Nier. Troligen för att PS3 är oerhört mer populärt i Japan än 360n, och yngre protagonister är väldigt mycket mer populärt där... 29/12 text Lost odyssey var lite halvsegt enligt mig, men sen är jag ingen fan av J-RPG speciellt inte turordningsfajterna. Däremot älskar jag tales serien, riktigt sköna fights. Men där spelar man dock som barn/"unga vuxna". 29/12 I Last Remnant så spelar man ju en otroligt störig tonåring vid namn Rush. Samma sak med FF12 och den störiga Vaan, det är så synd att inte Basch eller Balthier blev huvudpersonen som det var tänkt först, utan kostymnissarna på SE ville ha en tonåring.... 29/12 Några jag kan komma på bara sådär, finns säkert fler och nu pratar vi ju bara rollspel: Lost Odyssey Last Remnant Nier Final Fantasy 12 (Majoriteten av dom spelbara) Final Fantasy 13 Shin Megami Tensei: Strange Journey Resonance of Fate Tales of Vesperi... 29/12 Fast i 90% av fallen är man ju ett barn, sällan att man fyllt 20 eller ens 18 i alla dessa jävla JRPG. Vart en frisk fläkt med Lost oddyssey faktiskt, synd att de flesta japaner är för fega för att gå samma riktning 29/12 Kommer inte spelet till Xbox? :( 29/12
Skicka en rättelse