Förra veckans nyhet om att Wii U-släppet av spelet skjutits fram mottogs inte särskilt väl av fansen.

Nyheten om att #Rayman Legends inte längre är Wii U-exklusivt var kanske inte vad alla #Nintendo-fantaster där ute hade hoppats på. Saken blev inte bättre av att #Ubisoft även meddelade att släppet skjutits fram så att alla tre versionerna skulle släppas samtidigt.

Nu har det startats en namninsamling för att försöka få #Ubisoft att ändra sig. Man kan helt klart förstå den irritation över att något man längtat efter flyttas fram, enbart för att det ska portas till andra konsoler.

Vi får se om #Ubisoft ändrar sig, men då lär det behövas fler än 7,850 röster.

Sluta vara så sjukt godtrogna, Ubisoft gör felsteg efter felsteg och behandlar kunderna som dynga, ändå är merparten av kunderna helt blåögda och tar den i nummer 2 over and over. suck. 12/02 Låter som en tråkig " nyhet" för dem som bryr sig... Är själv "100% gamer" men förstår inte problemet. här kommer min åsikt. FINNS SPELET PÅ MARKNADEN ? nej, /( så, som vanlig, vänta till det är släppt.) VILL MAN ATT DET SKALL SLÄPPAS ? Ja; oavsett skäl... 12/02 Minst sagt, jag hämtar ut mitt Wii U på posten i eftermiddag, beställde det just innan nyheten kom upp och Rayman var ju bland det jag ville ha först.. / LordDaimos 12/02 Precis, det skulle släppas om två veckor egentligen, så uppskjutningen är tämligen bitter. 12/02 Det handlar inte om att folk inte vill ha det till andra platformar utan att man vill att det släpps till Wii U som planerat och sen kan de göra klart och släppa till de övriga formaten. / LordDaimos 12/02 Varför ska det spela roll om den bara släpps på Wii U? Jag är bara glad om fler kan njuta av spelet. Inte precis som att spelet bör lida av att det är en "konsollport". Enda skulle möjligen vara nerskalad grafik om den tar del av Wii Us starkare innandö... 12/02 Är spelet klart så släpp det. 11/02 Jag förstår inte riktigt varför de skjuter fram datumet för Wii U. Jag kommer köpa det till mitt 360 när det kommer vare sig det släpps före till Wii U eller inte. 11/02 Kul om det skulle funka med namninsamlingen, men det gör det inte, ubisoft är för giriga för det, och för korkade att fatta att det här kommer kosta dom mer i längden än vad dom sparar på ha lanseringen bara 1 gång. Många tror jag ruttnar på ubi idag,... 11/02 samma här. Provade demot och det är så jävla bra! vad surt det känns om man ska behöva vänta. även om jag förstår att de kommer tjäna mer pengar på att släppa på flera format samtidigt. 11/02
Skicka en rättelse