"Vi hoppas det ska bli en av de allra bästa Ubisoft-titlarna."

#Rayman Legends till Wii U försenades på grund av att spelet också ska släppas till Playstation 3 och Xbox 360. Men trots att Wii U-teamet i princip var färdiga med arbetet ligger de inte på latsidan. Snarare tvärtom. Yves Guillemot, vd för #Ubisoft, berättar:

– Wii U-teamet jobbar hårt på den versionen för att säkerställa att den fortsätter att förbättras, så det kan bli ett av de bästa Wii U-spelen. Vi hoppas det kan bli en av de allra bästa Ubisoft-titlarna. Det är viktigt att ha detta i åtanke; när ett team har mer tid kan de fortsätta förbättra spelets kvalitet.

Han fortsätter:

– När vi såg att vi hade mer tid såg vi alla möjligheter. Några av dessa är de sociala inslagen, men också bossar, nya möjligheter som tar spelet till en nivå spelarna kommer älska.

Rayman Legends var tänkt att bli en lanseringstitel för Wii U. Så blev det inte – på långa vägar. Som plåster på såren får de här spelarna ett exklusivt onlineläge, som släpps redan i april.

Kan mycket möjligt ligga fler saker bakom det, men att detta var sista droppen som behövdes. Förmodligen har han länge känt att han behöver fria händer för att kunna skapa det han vill. Lite synd bara i fall hans avhopp påverkar utvecklingen av Beyond... 27/02 Usch, nej jag har ingen respekt för chefer som får anställda stressa och må dåligt på jobbet. Det är så knasigt vanligt i spelbranschen. Även om jag är glad över att Rayman Legends släpps på alla konsoler så fick den texten mig att må lite dåligt. Om... 27/02 Jag har inget emot att det släpps på fler plattformar, men spelet skulle ha släppts imorgon till Wii U (idag i USA), och jag tycker att Ubisoft kunde ha tänkt på detta för länge sedan och inte samma månad som det tänkte släppas. Det är ett stort hån mot... 27/02 Släpp det på Wii!!! :( 27/02 Ja, det kanske är sant (eller inte, jag kan inte så mycket om programmering) men de har väl valt att vara strategiska och släppa spelen samtidigt så att de inte riskerar sälja mindre när spelet släpps igen Jag tycker det är rätt så bra jobbat av dem att... 27/02 Det är ju dock något som dom kunde ha släppt i en patch närmare hösten. Jag anser att Ubisofts beslut att skjuta upp lanseringen för Wii U var idiotiskt. Nintendo är en av Ubisofts största inkomstkällor. Billiga skitspel som Just Dance till Wii är Ubiso... 27/02 Nä. Det är helt okej, finns andra spel. Nu får ni ju dessutom nytt innehåll som plåster på såren. 27/02 Går även rykten om att Michel Ancel kommer lämna Ubisoft när Rayman Legends är färdigt för att få möjligheten att ha fria händer utan att Ubisoft ska komma med idiotiska idéer som bara bottnar i pengar. Stämmer detta så kan vi säga adjö till Beyond Good... 27/02 Ge mig! Ska spela sönder det här med polarna på krysslådan. 27/02 Helt värdelöst att försena släppet på WiiU såpass länge. 27/02
Skicka en rättelse