Science fiction-äventyret #Remember Me mottogs med blandat omdöme när det släpptes förra året. Därför var det inte orimligt att tro de rykten som cirkulerade från fransk media i fredags, som menade att företaget hade ansökt om konkurs. Dessa uppgifter stämde dock inte alls.

#Dontnod-chefen Oskar Guilbert berättar för Gamesindustry att det blott handlar om en omorganisation för att effektivisera verksamheten, och säger dessutom att spelet är det näst mest nedladdade via Playstation Plus i Europa. De jagar dessutom nästa stora kontrakt:

– Vi är i nära förhandlingar med en stor partner. Jag kan förstås inte nämna några namn, men det är en av de stora utgivarna.

Tack till Walter S.A. Iego för detta #nyhetstips!
Jag med, taggar titlarna, så att man kan hämta ned dem vid senare tillfälle. Men det börjar kännas lite som mitt Steam-bibliotek, kanske att det är 10% av spelen som spelas, resten finns där ifall att man någon gång skulle få tid över och då prioritera... 03/02 Handlar mer om dåligt granskade från FZ, inte första gången man ser det. 03/02 En av de stora utgivarna? Alltså blir nästa spel sönderbombat med dlc och riskeras att släppas ofärdigt...ahopp :/ 03/02 Gjorde precis som du och tankade ner och spelade det en mindre stund. Lite längre än dig dock. Sen fick jag för mig att spela igenom lite gamla spel på ps3:an och återupptäckte då detta spel. Spelet växer väldigt bra och det skulle visa sig vara en myck... 03/02 Samma här. Laddar mest ner utifall att man vill spela det någon gång :) 02/02 Kul! Även om jag blev lite besviken på Remember Me så har jag sett mycket, MYCKET värre debuter och en del av besvikelsen låg nog i att jag hade så extremt höga förväntningar. Spelet hade jobbiga kontroller och var väldigt repetitivt men måste säga att... 02/02 1: För folk som inte besöker andra sidor än fragzone är det en nyhet. 2: För folk som besöker andra sidor och även fragzone så är det inget man behöver bry sig om. 3: För sådana som skiter i om det stämmer eller inte, så är det lite som punk 2. 02/02 Inte för vara sån, men old. Även när ni skrev att dom kanske går i konkurs kollade jag upp det och såg att det redan var ett missförstånd från media. 02/02 Jag laddar ner allt som kommer på PSN+, spelar kanske 10% av det dock :) / LordDaimos 02/02 Låter som bullshit i mina öron 02/02
Skicka en rättelse