Premiär redan till hösten, tror anonym källa.

Efter drygt elva år med idel soldater i huvudrollerna kan Battlefield-serien vara på väg att få ett nytt tema – poliser. Rykten gör gällande att #Dead Space-studion #Visceral Games med hjälp av folk som fått lämna den brittiska Need for Speed-studion #Ghost Games bygger ett Battlefield med kodnamnet Havana. Det ska vara redo för premiär redan i år, och krigarna har alltså bytts mot lagens långa arm, skriver Polygon.

Battlefield har sedan debuten med #BF1942 avhandlat andra världskriget, nutid och framtid, i såväl karikatyrartad som mer verklighetstrogen form. Ska vi gissa säger vi att ett eventuellt polis-Battlefield kör någon annan kostnadsmodell än fullpris, t.ex. free-to-play eller en halvstor nedladdningsbar version för någon hundralapp. Vi håller våra nyfikna öron öppna.

Det känns som mjölkning av märket Battlefield. Om nu spelet är helt annorlunda, varför då kalla det Battlefield? Enda anledningen skulle vara att det antagligen säljer mer på grund av namnet. 09/02 Och på vilket sätt skulle ett spel som helt och hållet skiljer sig från vad Battlefield faktiskt är, vara mjölkning? Eller lät det bara som ett lätt och billigt sätt att få lite likes på sitt inlägg genom att slamma EA igen? 09/02 UPP TILL BEVIS?:P 07/02 När ska vi få ett riktigt Battlefield WWII med Frostbite 2? :( Är så jävla trött på allt beepande från noob-locks! Stukas, Shermans, Thompson, MG42.. 07/02 Rykte: Battlefield med poliser på gång. sagda bf med poliser lär ju vara en spekulation, för annars så vore det inte ett rykte. Klart som fan folk spekulerar, kan dom/vi göra något annat än så länge? Men att det skulle bli ett expansion till bf4 har jag... 05/02 Premium ger access till 5 expansioner och att sagda bf med poliser skulle rymmas inom dessa 5 . Är ju rena spekulationer. 05/02 Men vad du räknar som gratis, och vad som faktiskt är gratis, är 2 skilt olika saker. För något som är gratis är något som du faktiskt inte betalar för, sen kan man vrida på det hur man vill men det gör det inte mer gratis för det :) 05/02 Jag förhandsbokade men dom pengarna är så länge glömda att jag nu räknar allt BF4 material som gratis. 05/02 Jaha, hur fick du gratis premium? 05/02 Poliser vs alla som hänger på familjeliv.se SNÄLLA. 05/02
Skicka en rättelse