Ryktena kring nästa Windows-version blir allt envisare.

Det råder knappt längre någon tvekan kring att #Microsoft håller på att förbereda avtäckandet av nästa Windows-version. Hittills har massor av information och bilder läckt men nu kan du få se en förmodad förhandstitt på hur den nya startmenyn fungerar.

De flesta känner igen raderna med applikationer som introducerades redan med Windows 95 och som utvecklats genom åren. Windows 8 fick också hinkvis med kritik när detta navigeringsgrepp försvann i förmån för Metro-gränssnittet. Det är dock inte helt borttaget utan återfinns i bantad version direkt i startmenyn. Den som vill, och som förmodligen har en touchskärm, kan också välja att styra sitt operativ på det viset.

Nja, blir nog att vänta tills Windows10 kommer ut...förhoppningsvis så är mer av metro-looken borta vid den tiden. 14/09 Virtuella skrivbord i mängder. :) https://www.youtube.com/embed/VF4Eva_4UNE 14/09 Håller helt med dig, har varit väldigt nöjd med win 8 sedan första dagen. Få eller inga krascher, nästan alla spel funkar, lätt att uppdatera program och ett trevligt och överskådligt gränssnitt att titta på, plus att alla funktioner har blivit både enk... 14/09 Önskar jag förstod mig bättre på hur man konfigurerar Ubuntu, försökte mig på den förra året. slutade med att jag inte kunde installera drivrutiner till ljudkortet och grafikkortet. Försökte ta reda på felet, men slutade med någon bula på burken :P. Nej... 13/09 Suck! Placeholders. 13/09 Ännu ett apfult gränssnitt :( man vill ju gråta! 13/09 Färgen väljer man själv, du kan göra den mörkgrå om du vill, och som sagt, det är bara placeholders. 13/09 Ok, men det var själva färgvalen och designen som fick mig att kvälja. Oavsett om rullfältet bara syns vid användning borde de som du själv säger ha kollat på designen. Det såg inte snyggt ut. Såg ut som någon målat med pastellkritor över Windows XP.... 13/09 Rullfälten som du kallar det är inte synliga i Windows 8 förens du rör på musen i den specifika rutan. Allt du ser här är bara placeholders. Det finns mängder med olika byggen som man senare slår ihop. Att titta på det här bygget och avgöra dess estetis... 13/09 De bör åtminstone göra gränssnittet visuellt tilltalande. Windows 9 och vad jag sett från iPhones gränssnitt nuförtiden är barnsligt och helt enkelt fult. Om de nu promt måste ha ihjäl "ikon-gränssnittet" kan de väl åstminstone jobba lite med det nya... 13/09
Skicka en rättelse