#Black Tusk Studios och #Microsoft arbetar på en remastered-utgåva av #Gears of War till Xbox One. Detta enligt en källa som smugglat ut uppgifter till Polygon.

En annan källa hävdar att #Wolfenstein: Enemy Territory- och #Dirty Bomb-utvecklaren #Splash Damage är med och utvecklar den omarbetade klassikern. Polygon har även fått titta på skärmdumpar från spelets multiplayerläge, som verkar bjuda på förbättrad ljussättning och kvalitet på texturer. Enligt uppgifter ska bilduppdateringen flyta på i 60 fps.

Nog för att jag tycker det är kul att spela gamla klassiker igen men jag måste hålla med om att det är lite för mycket "gammalt" på den "nya" konsolerna. Jag vill se massor av nytt de första 1-2åren! Får lite känslan av att man försöker vinna tid vilket... 27/04 Det är relevant för att de flesta idag äger en PC och därmed kan spela Gears of War redan idag om de så vill. Så att släppa en halvdan port till Xbox One istället för göra en seriös remake med den senaste motorn bara för att vissa inte hade en Xbox 360... 27/04 Briljanta spel och som en polare sa "Chainsaw-bayonett - it never grows old." Bland det roligaste med dem är hur karaktärernas macho attityd får flertalet feminazis och spelrecensenter att gråta sig till sömns när spelen säljer bra. :) 27/04 Spelar bara Gears of war the board game numera. 27/04 Allt tyder på det. 27/04 Och som jag skrev i ett svar till en annan människa "Menade det aldrig som något dåligt. Var bara som jag rakt av skrev, kommit så mycket remasters så det här satt man bara och väntade på" 27/04 Okej? Din kommentar är inte relevant överhuvudtaget och har inget med det jag skrev att göra. 27/04 Annars så finns det ju även till PC för den som äger en sån. 27/04 Du kan ju ta och börja med att läsa kommentaren över din? Alla hade inte en xbox360 förr. Känner själv folk som hade en ps3 och nu en X1. De kan nu spela GoW remastered utan att behöva köpa en xbox360. 26/04 Jag hoppas att de tar arbetet på allvar och migrerar spelet/spelen till UE4 och inte bara finputsar det lite här och där med nya texturer och ny ljussättning. Ser inte riktigt poängen med det annars, ja förutom att mjölka lite extra pengar då. 26/04
Skicka en rättelse