#Ubisoft har utannonserat ett nytt spel med Rayman i huvudrollen. Vår trogna plattformshjälte ger sig ut på det nya äventyret #Rayman Adventures som är exklusivt för mobiler och surfplattor. Men det verkar inte vara tal om någon avskalad "endless runner"-variant.

Istället är det en fullfjädrar konsolupplevelse som förs till de bärbara formaten. HD-kvalitet och 60 fps utlovas, liksom möjligheten att fritt röra sig i miljöerna och utforska världen. Vilket vi tolkar som ett klassiska Rayman-äventyr i samma stil som #Rayman Legends. En första trailer ser ni nedanför.

Rayman Adventures släpps hösten 2015. Mer information finns på den officiella sajten.

Näääj hoppas på en konsol version då. Legends var det bästa plattform spel sen första Super mario till Nes :) 08/07 Blev råtaggad. Hoppas de släpper till konsol i efterhand eller nåt. 08/07 Legends är nog det bästa mobil spelet jag spelat, så till skillnad från alla som gråter för dom inte är tvungna att sitta inomhus och spela bra spel tycker jag det grymt nice :) 08/07 Jaaaa! Mobilspel! Det är ju det bästa sättet att få en bra spelupplevelse! Jaaaa! 08/07 Sedan när är 60 fps en konsollupplevelse 08/07 Håller tummarna då. Rayman-spelen är bra och har spelats flitigt med ungarna. Så att få ett fullfjädrat alternativ till plattan vore inte dumt. 08/07 Med tanke på att man har spelat Rayman Fiesta Run nästan lika mycket som Rayman Legends så blev jag taggad. Mer Rayman är bra och det här formatet passar serien, sen är de ju såklart lite sämre än de "riktiga" spelen men helt klart värda att köra om man... 08/07 Sant, soff-coop är väldigt roligt i Rayman. Förhoppningsvis släpper dom en konsolversion också. 08/07 Lite bitter är jag ändå, tycker det bästa med Rayman var lokal co-op på soffan, försvinner lite med mobilformatet. :( Dom kan väl ge ut det på Vita också tycker jag. 08/07 Jag blev taggad mycket pga att det är ett mobilspel. Det är perfekt att spela på regniga sommardagar när man är långt bort från sin PS4 och PC. Jag spelade de tidigare Rayman-spelet som släpptes till mobil och älskade dom. Om det hade varit ett F2P hade... 08/07
Skicka en rättelse