Nya #Unreal Tournament utvecklas av #Epic i samarbete med spelarna och är gratis att ladda hem för alla. Spelet befinner sig för närvarande i ett tillstånd av "pre-alpha", vilket dock inte hindrar e-sportsorganisationen ESL från att bli intresserade.

Så pass att de nu valt att plocka upp titeln för organiserat spel. Sex stycken admins har utsetts och det utlovas ladders i olika speltyper och diverse cuper och ligor. Vi kan förvänta oss mer information om satsningen inom de närmsta veckorna. Tills dess får vi nöja oss med informationen som finns på officiella sajten samt trailern nedanför.

Ni måste då förstå att detta spelet är fortfarande i pre-alpha, det finns väldigt många buggar kvar och animationer som måste fixas. Vi kommer att berätta detta i framtida turneringar så att folket vet om att spelet inte är färdigt, Epic Games vill ocks... 18/12 grymt inlägg! Tycker första raketen 0:14 träffar honom i knät. Shock rifle 0:21 ser jag inget konstigt med alls? Raket 2 vid 0:33 möjlig mismatch på några ms i explosionens animation och dödsanimationen, men det ser inte heller speciellt konstigt ut,... 17/12 För att CS som i grunden är uppdragsbaserat alltid slutar med att två spelare står och campar i varsitt hörn med AWP. Rolig åskådarhobby.. 16/12 Hur är CS konstigt i jämförelse med Unreal? logiken... 16/12 Raket sprängs långt framför motspelaren, trots att den annars hade missat: http://i.imgur.com/epYzjlG.jpg Explosionen från shock rifle-projectilen stannar ett par meter framför väggen bara för att explodera lika långt från motspelaren (som dör innan AoE... 16/12 Har laddat hem UT4 alphan och testat lite, kört lite träningsbanor m m. Ser klart lovande ut. 15/12 Kul att ESL plockat till sig UT4, synd bara att dom inte gjorde det ett par veckor tidigare så att grabbarna man lirade med inte hade känt sig manad till att dela på sig och slå följe med den redan i särklass starkaste klanen på den europeiska scenen,... 15/12 Riktigt lovande, älskar spelet. 15/12 https://www.youtube.com/embed/IPr7vxKnB58 https://www.youtube.com/embed/L5sOOV2RAKA 15/12 När då i videon? Timestamp plz :) Om du tänker på ca 0:50 är det ju en granat från flak cannon som sitter ganska klockrent rakt i pallet. "tänk snabbt!" :D 15/12
Skicka en rättelse