Uppdatering: det var delar av den riktiga trailiern som läckte, och den äkta varan har nu släppts. Den officiella trailern är avsevärt längre - hela 3:24 minuter. Se den längst ner i den här nyheten.

Ursprunglig nyhet: Årets #Call of Duty fotsätter läcka som ett såll, och senast i raden är en trailer som dels bekräftar flera tidigare läckor, dels klargör att det i år är framtiden och rymden som gäller.

Den 48 sekunder långa trailern visar futuristiska vapen, krigare och farkoster. Vi följer ett par farkosters färd från jorden upp i omloppsbana, där det krigas friskt kring rymdstationer, både med skepp och till fots. I vanlig ordning presenteras allt med skakig, pulshöjande handkamera.

Trailern ligger hos Hulu.com men det finns förstås en överhängande risk att den tas ner. Så se den direkt.

Förutsatt att trailern är äkta vara fastslår den att namnet faktiskt blir #Call of Duty: Infinite Warfare, att spelet släpps den 4 november 2016 och att #Infinity Ward sköter kodandet. Den bekräftar också spekulationer om att årets Call of Duty blir ett stort kliv in i framtiden.

Det enda vi inte får veta är uppgifterna om att en remastrad version av mästerverket #Call of Duty 4: Modern Warfare lanseras i samband med Infinite Warfare. Men någon gång mellan klockan 18 och 19:30 ikväll ska det komma officiella besked.

Vi tar ett par skärmdumpar från trailern så länge. Varna dina ögon för bildkvalitén.