Och nuvarande version har uppdaterats - 90-talsmörsa som om det vore 2020.

Nightdive planerar att ge oss en regelrätt remaster av actionklassikern Sin, ett spel som på flera sätt visualiserade 90-talet och allt det stod för.

Den remastrade versionen ska drivas av Kex-motorn (!), känd från titlar som Blood: Fresh Supply och Turok 2: Seeds of Evil. Spelet ska slöppas någon gång i år, eller tidigt 2021, rapporterar PC Gamer.

Men i väntan på den så kan vi njuta av Elexis Sinclaires härjningar i form av Sin Gold, den senast uppdaterade versionen av spelet på Steam. Nu med expansionen Wages of SiN som tidigare bara fanns på GoG, nytt och återskapat innehåll och flera buggfixar.

Njut av det artwork som Pc Gamer lyckats skaka loss från utvecklaren. Det kan väl inte vara en synd ändå?

Skicka en rättelse
https://3drealms.com/catalog/kingpin-reloaded_171/ nam nam nam 21/03 Vi köpte spelet, men fick det aldrig att funka med drivrutinerna på vår dator. :( Så vore ju kul om man äntligen kunde få spela det, efter 20 år på hyllan. 20/03 Haha! lägg ner! låt det gamla ligga i graven. Det var mediokert redan 98. Men det är imponerande att folk orkar ta tag i döda lik och restaurera dem. :) 20/03 Äntligen!! Jävla bra spel! Minns att det var så buggit att dom var tvungen att släppa en gigantisk patch efter release. Man fick beställa hem den på en separat cd skiva om man inte ville vänta en vecka på att tanka hem den med 56k modem! Haha. Good old... 20/03 Man kan nog ganska lugnt säga att Emergence verkar ha runnit ut i sanden efter alla dessa år 20/03 Vad kul och otippat att det av alla får en remaster. Var ju knappast en superhit då. Får se om det blir fler doldisar som får remasters... Kanske.. Chasm the rift? William Shatners Tekwar? Last Rites? Witchaven? eller varför inte Cybermage? 19/03 Ett spel som har nämnts då och då genom vad som känns som en evighet. Ska bli kul att äntligen få spela det. 19/03 Vad jag kan komma ihåg av Pc gamer recensionen av Sin så drog dom ner betyget för att det va så buggigt 19/03 Tack för ditt svar. Läste det nu i efterhand på gog-forumet och uppdateringen har också trillat in ser det ut som. 19/03 Eller vad säger jag, dåligt ordval. Omöjligt är det verkligen inte men personligen tycker jag inte jobbet med en gammal remaster från 90 talet blir bra. Om vi tar 3D grafik från 90 talet blir en remaster ljusår ifrån en komplett remake. Det är så oerhör... 19/03