UPPDATERAD: Cyberpunk ligger nu ute på PS Store. CDPR rekommenderar PS4 Pro-versionen eller PS5-versionen, och säger att de ska släppa en next gen-patch under andra halvan av 2021.

URSPRUNGLIG TEXT: Igår rapporterade vi att Cyberpunk 2077 återigen hade dykt upp på Playstation Store, men att det ännu inte går att köpa. Nu har Cd Projekt meddelat att Sony har beslutat att släppa tillbaka spelet och att det kommer gå att köpa från och med 21 juni, alltså måndag nästa vecka.

Men även om Sony tycks anse att spelet är i ett tillräckligt bra skick för att få komma tillbaka till butiken, anser de fortfarande att det lider av problem på Playstation 4. De hade följande att säga till IGN (översatt):

SIE kan bekräfta att Cyberpunk 2077 återigen kommer att listas på Playstation Store med start 21 juni 2021. Användare kommer fortsätta att uppleva prestandaproblem med PS4-utgåvan medan Cd Projekt Red fortsätter att förbättra stabiliteten på alla plattformar. SIE rekommenderar att man spelar titeln på PS4 Pro eller PS5 för den bästa upplevelsen.

Med andra ord kan det vara värt att vänta på prestandarapporter innan man drar hem spelet till sin PS4.