Jag har sagt det förut, vi har inte publicerat en nyhet om #Modern Warfare 2 som fått färre än 30 kommentarer så när en [n=34865 ny rulle] släpptes i måndags blev det såklart snack direkt. Att den dessutom visar att vi kommer att få strida på jänkarmark gjorde den extra intressant.

#Operation Flashpoint: Dragon Rising drar nästan lika många kommentarer som krigskusinen i ovan stycke och även det visades upp på en ny film i veckan. Denna gång var det den [n=34873 omdebatterade realismen] som var på tapeten. Missa inte heller den kommentarorkan som uppstod efter vår recension i fredags.

Modern Warfare är lika hett som klimatet det utspelar sig i

Inte långt efter att dregglet som ovan nämnda rulle framkallade började elaka rykten om att #Modern Warfare 2 försenats till pc. Dock verkar det bara röra sig om [n=34878 två veckor] så de som är ivriga att mönstra behöver inte vänta alltför länge.

#Valve är mästare på att ta tillvara (eller äta upp) små, talangfulla utvecklare. Praktexempel är folk bakom #Counter-Strike och #Portal och i veckan blev det officiellt att de [n=34887 anställt] en av de ledande personerna bakom #Warcraft 3-modden Defence of the Ancients.

Senare i veckan fick de dock ta emot en verbal smocka från #Gearbox Softwares Randy Pitchford då han tycker att de [n=34952 exploaterar små spelutvecklare] genom att ta en för mycket betalt när spel säljs via Steam.

Äntligen lyfter Aion på riktigt

Få onlinespel har en smidig lansering och #Aion var inget undantag men nu ska det finnas [n=34897 tillräckligt med datorkraft], meddelar #NCsoft. Hur, och om, någon kompensation ska utgå till drabbade premiärspelare återstår att se. Trots strulet har två spelare [n=34958 redan nått level 50], vilket är det inledande taket. Hade tårtan existerat hade vi emailat en.

Reklam i spel är en hett debatterad fråga men enligt [n=34903 rapporter] från #Microsoft tycks det gå väldigt bra och framtiden ser ännu ljusare ut. Enligt samma analyser är den typen av reklam också mer effektiv än traditionell marknadsföring men 51% av er läsare tycker att det borde göra spelen billigare. Drygt en fjärdedel såg dock inga som helst problem med reklam i spel.

Sonys senaste vapen i konsolkriget

Konsolkriget är långt ifrån över men många är överrens om att Nintendo Wii leder stort medan Xbox 360 och Playstation 3 slåss om andraplatsen i olika regioner. #Sony-chefen Jack Tretton [n=34915 kommenterade] nyligen den nuvarande ställningen och sa bland annat att Microsoft har mer pengar än gud och är därför beredda att förlora pengar nu för att tjäna igen dem senare. Nintendo däremot ska vara fokuserade på att tjäna pengar från dag ett, någon han beundrade.

I morgon börjar en ny vecka då vi bland annat kommer att bjuda på en recension av #Aion (nu när det går att komma in på servrarna) och #Scribblenauts.

Menar du att Dragon Rising inte är arkad-pang pang? :-o http://www.youtube.com/watch?v=StWArGzWnBU&feature=youtube_gdata http://www.youtube.com/watch?v=B-7MAiYMbbk&feature=player_embedded Dragon rising är mer arkad än BF2. 13/10 OFP 2 växer ju mer man kommer underfund med HUR man ska hantera sina resurser... Inlärningsproblematik. De som tror vill att detta ska vara pang-pang kan lägga ner, tror aldrig att det varit tanken heller.. 12/10 Inget som helst fel på OFP2-recensionen i min mening, jag gillar spelet skarpt. Gillar även de här artiklarna, så man kan läsa ikapp på saker man kanske missat. 12/10 Håller med till 100% jag spelar fortfarande 1'an och anser att man får ta Dragon Rising som ett fristående "eget" spel då är det riktigt jävla bra, och alla idioter som hoppades på en COD/BF kopia...skönt att ni är besvikna AndyZedd, jag och 7 personer... 12/10 Njae, inget fel på recensionen av OFP DR: Finns ju även vi som gillar det skarpt. Efter en bra stunds genomkörning växer spelet allt mer o mer från att i början varit bra. Mkt i den omdebatterade recensionen håller i varje fall jag med om. Djupt o takti... 12/10 I regel tar jag inte upp kommentarer på våra artiklar i dessa sammanfattningar, men realismen har ju debatterats långt innan just den nyheten så antalet där har ingen större betydelse. Recensionen blev mottagen ungefär som väntat och självklart suger... 11/10 "Omdebatterad realism" - 39 kommentarer? OFP-recensionen hade ett antal gånger fler och nämns som en asterisk... Tycker verkligen inte det var en bra recension och inte enbart för att min åsikt om spelet skiljer sig från recensenten. Värsta sen The Witc... 11/10
Skicka en rättelse