Över 50 Playstation 3-spel förbereds just nu för 3D, enligt Sony Computer Entertainment Europe-chefen Mick Hocking. 20 av dessa titlar får hjälp med 3D-stödet in-house hos #Sony.

- Det är väldigt positivt att se det stora intresset för 3D från våra utvecklingsstudios, säger Hocking.

- Totalt har vi över 50 titlar som för närvarande konverteras till 3D, och denna siffran ökar fort. Några av de är massiva namn. Det är ett verkligt, verkligt gott tecken på att industrin ställer sig bakom vårt unika budskap att 3D är en nyckelfaktor i framtiden för hemkonsolerna.

Bland spelen som förbereds för 3D märks bland annat #Gran Turismo 5, #Killzone 3 och #Motorstorm: Apocalypse. Sony förutspår att mer än 40 procent av alla sålda tv-apparater kommer att vara redo för 3D kring 2014.

Philips Cinema 21:9 (58") finns redan att köpa, men å andra sidan kostar den 50 000 kr också. Men fet är den! 24/11 Det jobbiga är ju att det är ju inte bara 3D som kommer mer och mer, det ska ju komma bredbildstv, fast då verkligen bredbild, mycket bredare än dom som finns nu. så att man verkligen ska kunna se allt i filmer och inte få bild avskalad. När kommer dom... 24/11 Sony satsade ju en hel del på den här tekniken, klart de desperat försöker få ut varenda krona innan de glasögonfria alternativen slår på bred front. För tillfället finns de bara till datorer/mobiler, men 40" fungerande3 TV-prototyper har ju visats. Tro... 24/11 Fast det handlar fortfarande inte om att 40% skullle ha en 3D TV då, det är __försäljningen__ vid den tiden som beräknas till 40% bestå av 3D TV. Tycker det låter väldigt rimligt, HD är här för att stanna och det gick fort, så verkar inget konstigt med... 24/11 Det är ju inte så att alla köpte en LED-tv för nått år sedan och att tv-försäljningen därför kommer stå stilla fram till att alla bestämmer sig för att uppgradera. År 2009: "Jaha, då var det år 2009, nu är det dags att köpa ny TV allihopa!" År 2010: "20... 23/11 Fast alla har nog inte lust att köpa ny tv vart fjärde år. Tänk alla som köpt såsom jag en dyr fullhd lcd eller LED 2009-2010. tror du verkligen dom köper ny tv igen efter bara typ 4 år ? Min LED tv kostade mig 18.000 när man köote den, och att köpa nyt... 23/11 Se det så här, hur många % av TV-apparaterna som säljs idag är inte platt? Och hur många % va platt för 4år sedan? 40% av den totala försäljningen 2014 låter som en vettig siffra, nästan så att det känns för lite. 3D är här för att stanna nu, tekniken... 23/11 Fortfarande inte en realistisk, får se det ur ett bredare perspektiv än från oss svenskar och amerikaner som lever i överflöd. Detta kommer aldrig att hända, sony lever som tidigare sagt i lalalala-land när det kommer till hur populärt 3D kommer att bli... 23/11 Haft min 3D tv ett par månader nu, och jag har inte sett skymten av en enda 3D film som INTE är "pappersglasögons 3D" eller några spel, bara de ynkliga demos som ligger ute på PSN-Store, Förvisso är ju Wipeout HD fullversion men sen att spelet är omöjli... 23/11 Beställde en 3D-TV igår, så detta är ju possitivt för min del! 23/11
Skicka en rättelse