I samarbete med 1More

Denna artikel produceras i samarbete med 1More. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.

Vinnare dragna!

@Melt - grattis till ett par 1More Spearhead VRX H1006
@Emppill - grattis till ett par Triple Driver H1707
@Hydde - grattis till ett par Quad Driver E1010

Kul att så många har gillat våra adventstävlingar - här kommer en till! Denna gång med priser från 1More som skickat över två hörlurar och ett gamingheadset till prispotten. Upplägget är likadant som förut, titta på klippen och skriv ner de tio visuella skillnaderna vi planerat. Motivera sedan varför just du behöver ett nytt gamingheadset eller hörlurar.

Prispotten

1:a pris - 1More Spearhead VRX H1006
Som förstapris hittar vi ett par Spearhead VRX Gaming Headphones med 7.1-ljud och LED-belysning med valfri färg. Med dubbla mikrofoner kan det fasa bort bakgrundsljud så att din röst blir extra krispig.

2:1 pris - Triple Driver H1707
Som andrapris har vi ett par Over-Ear-lurar med stängda kåpor, aluminumram och utbytbar kabel. Med en design som gör dem enkla att fälla ihop och ett medföljande fodral är de smidiga att ta med på resor.

3:e pris - Quad Driver E1010
Sist ut är in-ear-lurarna Quad Driver med nio olika silikontoppar som gör att de kan anpassas för alla öronstorlekar. Medföljer gör också ett läderfodral samt adaptrar för både flyg och 6,3 millimetersingångar.

Hur lång tid tog det för dig att hitta alla skillnader?