Rösten bakom Spider-Man 2099 berättar om nya Edge of Time och den sällsamma tidsresan mellan The Amazing Spider-Man och den futuristiska varianten spelet ser ut att bli.

#Spider-Man: Edge of Time kommer att blanda futuristiska Spindelmannen med den klassiska varianten. Det passar därför alldeles utmärkt att Spindelmannen själv tar med oss på resan bakom kulisserna. Eller rättare sagt, rösten bakom Spider-Man 2099. Spelet släpps i oktober.

[video=9626]

Jo, spelet baserat på filmen - fast inte till PC utan till GC (om det nu är någon direkt skillnad på versionerna). Det jag gillade med det spelet var att nät-svinga runt i NY. Fighterna var väl mediokra men nätsvingandet var nice. 31/08 Har aldrig fattat vad som gjort Spiderman 2 så bra, ni menar väll inte spelet baserat på filmen? FÖR DET SPELET TILL PC ÄR SKIIIIIIIT 30/08 Let's do the time-warp again! Jag önskar att dom skulle knacka ihop ett sandlådelir alá Spiderman 2 igen. 30/08 Vadå skulle han aldrig göra? DU GJORDE DET SJÄLV. Sedan kan han göra det grund av symbioten. Även fast han inte använder den finns den ändå där eller hur? Sedan är Prototype ett mycket bättre spel indeed yes. 30/08 Spider-Man: Edge of Time Release: H2 1970... 30/08 Jo men sen råkar man döda någon och man bara "Wait... Spidey would NEVER KILL SOMEBODY!" men det skiter spelet i och bara "5 black points for you!". Sen var det buggigt som fan etc Jag tyckte det var helt okej, men inte så jättebra helt enkelt. Prototyp... 30/08 Web of shadows är ju SKITKUL att bara svinga runt i :D 30/08 Nice, de har röstskådespelaren från Spectactular Spider-man (den andra snubben då). http://www.youtube.com/watch?v=PX5zwNNuEZs Jag gillar Spidey men enda spelet jag har lirat var Web of Shadows och det var inte så jävla bra tbh... 30/08 Håller med, Shattered Dimensions tog en annan väg och blev faktiskt bättre än vad jag förväntade mig - så denna titeln håller jag ett öga på. 30/08 Tyckte Shattered Dimensions var förvånansvärt bra och hoppas att det här spelet blir minst lika bra. 30/08
Skicka en rättelse