Apple Iphone 4S har sju gånger snabbare grafikprocessor mot föregångaren.

Efter månader av spekulationer lanserade #Apple idag en ny Iphone. Det blev inte den femte generationen många hade hoppats på utan en uppgradering av Iphone 4 med epitetet S, precis som 3G fick för några år sedan. Under huven sitter nu samma processor som driver deras Ipad 2 och även ett nytt dubbelkärnigt grafikchip som enligt presentationen ska vara sju gånger snabbare än föregångaren. Som kraftdemonstration användes en uppföljare till #Infinity Blade, det första spelet på en mobil enhet som använde Unreal Engine 3.

[video=9902]

Fastän inte spelande var kvällens huvudfokus går det inte att förneka att Apples bärbara enheter har tagit marknadsandelar från traditionella spelföretag som #Nintendo och #Sony. Deras Game Center-tjänst har 67 miljoner medlemmar och Apple gick så långt som att säga att deras Ipod Touch är den mest populära bärbara spelmaskinen i världen.

Vad som passar en själv är delvis en smaksak. Sen finns det förstås en viss grad av irritationsmoment som kanske skiljer sig lite men i grund och botten inte är så mycket bättre på den ena eller den andra. Iphone har enbart en tillverkare. När det gälle... 06/10 Väldigt spännande att mobiler bara blir snabbare och snabbare, bådar gott inför kommande spel. :) 06/10 Om ni nu ska skriva mobilnyheter på en spelsite så varför skriver ni bara nyheter om Iphone och ingen annan mobil? 05/10 "Apple gick så långt som att säga att deras Ipod Touch är den mest populära bärbara spelmaskinen i världen." Jo men alla med Ipod använder den inte för att spela? Eller? Detta är ju som när aftonbladet säger att de är sveriges största spelsida bara för... 05/10 http://www.youtube.com/watch?v=j-PB8glrqds&feature=feedu 05/10 Fast nu är ju Battlefield snäppet mer relevant för FZ, eller hur? Men visst, det stämmer bra. Dock när det gäller iphone har det hela gått till överdrift. Det verkar det vara varje journalist skyldighet att nita tangentbordsknapparna genom bordet så for... 05/10 Damn alltså, grymma framsteg både vad gäller mobilhårdvara och grafikmotorer, var ju inte många år sedan sådan grafik var framtidsvisioner för stora tunga stationära dumburkar för 25.000 kr :D 05/10 f2.4.. borde ge bra prestanda vid dåligt ljust. 05/10 Så du menar att jag har fel, eller vart vill du komma? =) Det finns flera saker som Android gör bättre än Iphone, som att backknappen stegar tillbaka till till exempelt mailet jag läste innan jag klickade på en länk för webbläsaren. Det är riktigt smidi... 05/10 Om vi ska vara sådana så kan jag ju påminna om att hela det kapitalistiska konsumptionssamhället, inte bara apple-halvan, är jävligt trasigt. ALLA SKA SKÄMMAS! 05/10
Skicka en rättelse