I mars nästa år släpps Frostbite 2-baserade uppföljaren till den kooperativa actionrökaren. Utvecklas av Dead Space-gänget och ska vara en omstart av serien. Missa inte första videoklippet!

#Electronic Arts har nu tillkännagivit #Army of Two: The Devil's Cartel som återigen är en kooperativ actionpangare där du tar dig an rollen som Alpha och Bravo. Släppet sker till Xbox 360 och Playstation 3 i mars 2013, och för kodandet står #Visceral Games (#Dead Space) och spelmotorn som nyttjas är svenskutvecklade Frostbite 2-motorn. Tydligen ska spelet vara en omstart av serien, vad nu det innebär med en såpass ny spelserie. Du utlovas en mognare, brutalare och intensivare upplevelse gentemot tidigare titlar i serien.

– Vi ville fräscha till Army of Two-varumärket för en ny generation actiongamers samtidigt som vi skulle hålla fast vid kärnan i det koncept som verkligen fick de första två spelen att bli fan-favoriter. Med meningsfull och sömlöst co-op-gameplay i grunden och explosiva nya tag-team-funktioner kommer gamers behöva arbeta tillsammans taktiskt och strategiskt samtidigt som de pressar sig framåt genom en stad dominerad av en av Mexikos dödligaste drogkarteller, säger exekutiva producenten Julian Beak i pressutskicket.

Spana in första rullen från liret nedan, som är oerhört vattenmärkt av spelblaskan Game Informer, de lymmlarna.

Första liret i serien släpptes 2008, belönades med 4 FZ-loggor och utvecklades av #EA Montreal. Även andra spelet utvecklades av EA Montreal, men släpptes först 2010. Det fick dock endast en FZ-trea.

Vad tror du om The Devil's Cartels potential?

Skicka en rättelse