Det sagolika spelet får även sagolika betyg.

Vi skriver den 1 februari 2013 och idag släpps äntligen #Ni no Kuni: Wrath of the White Witch, speläktenskapet mellan #Level-5 och Studio Ghibli, som många hoppas blir en välbehövlig vitamininjektion för de japanska rollspelen.

FZ:s Victor Leijonhufvud har satt betyg – och satt det högt. Resten av världen är inte sena med att hålla med honom. Även om det finns ett par undantag som är mer hårda i sin bedömning lär den som idag beger sig in i den sagolika världen ha ett lika vackert som underhållande äventyr att se fram emot.

Vad jag blev sugen på det här spelet! :( 08/02 Det är så väldigt synd att dom har tagit den engelska undertexten för det engelska talet bara. Har spelat på Japanska och texten stämmer då inte på många ställen jämfört med vad dom säger :( 05/02 Ja fyfan vad grymt detta spel är!!! Helt sanslöst vad kul jag har. Inte sedan Snes/psx-tiden (FF 6-9) som jag har gillat ett spel så mycket. Ca 20tim in. Alla som älskar de gamla JRPG:na borde inhandla detta. 5/5 02/02 Ska bli en present till tjejen isåfall ;) Tack för infon! 02/02 Det kan du. Du får välja först vilket språk du vill ha undertiteln i och sedan när du startar spelet kan du välja om de ska prata på Japanska eller Engelska. Båda är väldigt bra då jag testat dem båda i lika utrsträckning. Köpte för övrigt själv ett PS3... 02/02 Min största fråga, hurvida jag ska köpa ett ps3 och detta spel. Kan jag få rösterna på orginalspråk med undertitel? 02/02 Ja, storyn/humorn etc är bäst i Monkey Island 2 förutom kanske slutet, men de tecknade omgivningarna och karaktärerna i 3:an är underbara! Det "grafiska" i Monkey Island 3 tilltalar mig så mycket, älskar de gammla vackert tecknade spelen. (Broken Sword... 01/02 "Så höga är betygen" Ge fan i att sätta mig i de här jävla journalistfällorna! Skriv snittet i rubrikjävel istället! fy 01/02 Monkey Island 3? Jag hoppas du menar Monkey Island 2! Tvåan är lätt bäst i hela serien! 01/02 Hade jag ägt en PS3 hade det varit ett givet köp. Visar återigen att tecknad grafik och bra story inte är att föräkta! Ge mig ett nytt Monkey Island 3 <3 01/02
Skicka en rättelse