#Bohemia Interactives militärsimulator #Armed Assault tog ett par år att utveckla, men uppföljaren går det avsevärt snabbare med. Under Games Convention presenterade företaget #ArmA 2 och tanken är att det ska vara färdigt redan under andra kvartalet nästa år.

Uppföljaren utspelas i en påhittad före detta Sovjetrepublik år 2009 och i rollen som USA-soldat är din uppgift att stabilisera läget. Utvecklarna lovar stenhård realism, en uppsjö moderna vapen och såväl solospelande som biffiga onlinebataljer.

Key Features

  • Lifelike combat simulation (bullet ballistic & deflection, material penetration, etc.)

  • Story driven single player full of twists and surprises

  • Resource management, RPG elements

  • Advanced dynamic conversation system

  • Unique AI combat system

  • Over 50+ weapons and drivable vehicles

  • Multiplayer with large scale maps for 50+ live players

  • Built in mission editor

äh fan när Arma 2 kommer så kommer det smälla bra och mod communityt lär ta fart då :) förresten så sägs det att scripts och så inte behöver converteras lika hårt mellan Arma 1 och Arma 2 tillskillnad från Ofp till Arma 1. OFP var ett av dem bästa spele... 18/03 Vem gör inte det? Jag har visserligen VBS1 men prislappen på VBS2 känns rätt tung. :( 28/08 Jag vill ha det som är coolt i verkligheten! ;-) 28/08 Lol @ the quest for the true OFP-sequel! "-ArmA är OFP2! -Nej ArmA sög, Codemasters gör OFP2! -Ni har fel, game 2 är OFP2 och har alltid varit!" Om Game2 är en besvikelse så kommer det naturligtvis dyka upp en ny militärsimulator som folk hävdar är det... 28/08 Jo, jag är också en gammal OFP-veteran. Är fortfarande ett av mina varmast ihågkomna spel. Det jag menade (och som kanske inte framgick så klart) är att ArmA är i stort sett OFP med lite glitter och lampor. Samma AI, samma fordonskod, samma knöliga inve... 27/08 En glad nyhet helt klart! :) 27/08 Jag älskade OFP, det jag menade är att många tar till OFP för att kritisera Arma och det fast dom inte gillade OFP heller. Kommer tydligt ihåg hur många gamers inte gillade grafiken, kontrollerna och multiplay. Nu när Arma är det nya så hör man "uj uj... 27/08 Felet är bara att det var det kompetenta folket från BIS som gick till BIA, och de tog de bästa moddarna med sig, sen ska vi inte glömma att det tyvärr verkar finnas en skillnad i "production values" mellan BIS och BIA, hos BIA är det, "så som det är i... 27/08 Första Ghost Recon var riktigt bra men inget jag skulle sitta och nöta nu. Det kom väl samma år som OFP? Nä i vilka andra spel hittar man mappar på 400 kvadratkilometer, korrekt vapen ballistik och möjligheten att ta kontrol över en stor patrull?(jo jag... 27/08 arma och flashpoint e dem bästa spelen i sin genre, ghost recon kan gå o lägga sig i nåt dike, det e fan brigtness så ögonen svider i det :D 27/08
Skicka en rättelse