Spelarnas väntan på de nya konsolerna sätter krokben för försäljningen av de två hyllade spelen.

Trots goda betyg har både #Rayman Legends och #Splinter Cell: Blacklist sålt sämre än vad #Ubisoft förväntat sig. Tillsammans med gårdagens besked både #Watch Dogs och #The Crew flyttas fram gör det att fransoserna skruvar ner inkomstprognosen för 2013 från 1,94 till 1,38 miljarder USA-dollar, uppger Computer and Video Games.

PS4- och Xbox One-konsolerna är en orsak till de sämre säljsiffrorna. Man menar att köparna väntar med att köpa spel till de gamla plattformarna när nya står för dörren. Och goda förbokningssiffror för Watch Dogs ligger bakom en stor del av de nedskruvade ekonomiska siffrorna för i år.

– Watch Dogs närmade sig den övre delen av våra förväntningar eftersom förhandsbokningarna var väldigt bra, säger finanschefen Alain Martinez. Vi hade fler enheter bokade än vad som stod i den ursprungliga planen.

Ubisoft avslöjade inga försäljningssiffror för Blacklist eller Rayman. Watch Dogs skulle ha släppts i slutet av november, men sköts fram för att utvecklarna inte hann finslipa det tillräckligt, och nu lutar det åt premiär i vår. Racingspelet The Crew skulle ha släppts i början av nästa år, men numera är siktet inställt på att få ut det någon gång 2014 eller 2015.

Vad yrar du om? Han sa att du förstod inlägget jag citerade alldeles utmärkt, när du inte ens hade kommenterat det inlägget, utan höll med honom i ett annat. Brusa inte upp för att du inte förstår min poäng. Jag försöker inte minska någon eller deras... 17/10 Försök inte att få folk att se dumma ut genom att medvetet inte förstå vad som menas, det får dig bara att framstå som en riktig tölp, motargumentera gärna men kom då med motargument kring varför du tycker att "ändamålet helgar medlen" gällande Guantána... 17/10 Snacka inte skit om Conthox baserat på att jag tryckte på "citera" på fel inlägg, det var mitt misstag och inte hans. Du sitter och försöker förminska folks åsikter genom att framställa dom som idioter. 17/10 Cane har inte ens svarat på dina frågor, medan Athaleos inte ens fattade vem han svarade. Däremot höll han sedan med dig i ett annat inlägg, vad nu det har med saken att göra. Men visst, för all del, sitt du och hitta på för att ställa dig själv i bättr... 16/10 Nej, det är inte "svaret" utan en åsikt utan uppvisade belägg. "Det visar också att det är helt inom ramarna för vad som "krävs" för att bekämpa terrorism, det rättfärdigar det beteendet." Vad är det som visar detta? 16/10 heh, det där var ett kapitel som skolan sket i att ta med på lektionerna!!! 16/10 Det beror på hur man ser det. Å ena sidan kan man säga att en hund varken är skyldig eller oskyldig då den saknar förmåga att göra en skillnad på de två. Den kan ju inte ta egna moraliska och etiska beslut som en människa. Å andra sidan, om den är träna... 16/10 Vem är det dessutom som definierar en hund som oskyldig? Kan ju ha bitit ihjäl Lassie, Bambi och springer nu runt med smygrabies i väntan på sitt nästa offer. Har inte spelat/läst om det än, men vi kan väl åtminstone anta att det den här gången rör sig... 16/10 "År 1962 blev Mandela ledare för ANC:s beväpnade gren Umkhonto we Sizwe, som han var medgrundare till. Mandela koordinerade en sabotagekampanj mot militära och statliga mål, och planerade att föra ett gerillakrig om sabotaget inte lyckades få apartheidp... 16/10 Du har svaret i stycket du citerade. 16/10
Skicka en rättelse