Zlatan är numera Xbox One-ambassadör i Frankrike. Vi vet inte exakt vad det innebär, men man kan nog förutsätta att det i viss utsträckning går ut på att han ska säga bra saker om #Microsoft och deras produkter.

Vad många kanske inte vet är att Zlatan faktiskt har ett stort spelintresse. Fransk media har intervjuat honom angående det här och han pratar om sina olika erfarenheter. Vi får veta att han gillar att spela #Rayman Legends och Lego-spel med sina barn. Att ungarna spelar tycker han är bra eftersom det hjälper dem att fokusera.

Han berättar också en historia om hur han spelade #Gears of War på nätet och svor så pass mycket att en medspelare kände igen hans röst, varpå de senare träffades i verkliga livet och blev vänner.

Kanske är posten som ambassadör inte helt opassande, trots allt.

varför kunde han inte ha skor på bilden ? *spyr* 18/11 "Jag tror nog att det är hans fotbollskarriär som har gjort honom till den han är idag. Men visst, det går alltid att skapa en annan sanning, ungefär som att 19 muslimer utförde 11:e september" är ni verkligen så naiva så ni tror på detta, ingen rår på... 17/11 "Kung Zlatan!" mer som en prinskörv 16/11 Så jag antar att vi inte varit på månen och att Sverige skulle vunnit fotbollsvm 1958? 16/11 Kommer ihåg när jag såg Zlatan på "powerstore" (spelaffär) i malmö, precis när han började få status. Han köpte några spel. Han log, tittade omkring sig och undrade om folk kände igen han. haha... 16/11 Han har nog råd att köpa samtliga konsoler om han är på det humöret. 16/11 Fotbollsspelande på konsol är nog skitbra när man är en fotbollsspelare, Zlatan kan nog ha fått många bra idéer ifrån sitt tv spelande. 16/11 Många avundsjuka fanboys här. Han spelade Halo2 på Xbox också, det är fakta och bekräftat irl. Han har spelat NES med som alla andra 80 talister. Bara för han är superkändis så måste han blivit köpt för han kan ju inte vara speltokig när man är fotbolls... 16/11 Är så otroligt skriptat det han säger i första videon. Xbox one placerat så fint i bakgrunden och han drar upp alla funktioner den har och kallar den "Video Game" så ja nog är det reklam han gör. Tvekar dock inte på hans intresse, och tycker han är skön... 16/11 I filmen blådårar får man se Zlatan spela Playstation 1 som finnig 18-19åring 16/11
Skicka en rättelse