#Valve har åter igen valt att dela med sig av vilka spel som sålt bäst på sin nedladdningstjänst Steam mellan 19 och 25 januari. Förra veckan kunde vi läsa om hur #DayZ och #Rust fullkomligt dominerade listan över mest nedladdade titlar. För dig som trodde det här med överlevnadsspel var en fluga (precis som internet), kommer få bita i det ruttna äpplet.

  1. #DayZ

  2. #Rust

  3. #Starbound

  4. #Saints Row IV

  5. #The Banner Saga

  6. #Hitman Collection

  7. #Counter Strike: Global Offensive

  8. #Insurgency

  9. #Blackguards

  10. #Next Car Game

I ledningen har vi alltså fortfarande ett spel som harvar runt i alfastadiet. #Bohemia Interactive och spelets skapare Dean Hall borde vara rätt trötta på att korka upp champagnen vid det här laget.

Som jag skrivit innan så borde sidor som FZ sluta hypa dessa två skitspel så slipper folk bli lurade. Samt att Valve borde införa så att man får testa ett alpha-spel en gång/dag för att sedan få en uppfattning om de verkligen vill stödja spelet med peng... 30/01 Dvärgen ingen ide att ens försöka diskutera Med Sunka han är en tonåring i sina bästa trotts år, hans ända syfte är att trolla/jiddra. http://travel.nationalgeographic.com/u/TvyamNb-BivtNwcoxtkc5xGBuGkIMh_nj4UJHQKuoXdVPzqDs0-Yg8ybU9fsPU-JLUDQPC0_zqXe-A 29/01 "Jag föll för grupptrycket och köpte Rust, vilket jag nu ångrar." Lämna tillbaka skiten. svårt, NEJ! 28/01 Det går fan inte att diskutera med dig, lämna bort datorn och ge fan att vara på internet 28/01 Zombie-spel överlag är uttjatat sen länge, men inget zombiespel är speciellt bra imo. L4D är för linjärt men tror det skulle vara ganska kul i en öppen värld där man får kämpa lite mer för att överleva och där zombies faktiskt är ett hot. Är heller inge... 28/01 Det vore ju sämst om valve gjorde det, tro mig jag tycker redan att L4D är tråkigt, men att göra det ännu sämre finns det ju ingen anlednng till. Nu har ni i alla fall typ 5 spel som är open world zombie survival, hur många fler måste det finnas? 28/01 Skulle vara intressant att veta ja. Enligt mig behöver DayZ förbättra mycket för att jag ska få något sug att börja spela DayZ igen. Zombies är inget hot, värdelösa och allmänt sega animationer, känslan i melee-vapnen kan vara den sämsta i spelhistorien... 28/01 haha åh herregud.. du försvar rust som om det vore ditt spel/din flickvän Därför jag påstår att du grinar, samt att du säger massa skit som att det är fuskare i alla spel, no shit sherlock. 28/01 Du missade nog att spelet är i Alpha stadiet... 28/01 Tror inte du vet vad grina är om du kommer med påståendet att jag gör det, jag poängterade bara att det är enkelt att ställa sig och påstå folk fuskar bara sådär. Nog kan ni säkert ha råkat ut för någon med lite liv som vill förstöra för andra genom hac... 28/01
Skicka en rättelse