Efter titlar som #Enemy Territory: Quake Wars och #Brink har utvecklarna #Splash Damage mycket att bevisa med sin kommande onlinepangare #Dirty Bomb. Det hastiga intryck vi fick när vi åkte till London och spelade ihop en förhandstitt för spelet vittnar om att de mycket väl kan lyckas.

Det lagbaserade spelet med olika klasser, som utspelar sig i ett futuristiskt och sönderbombat London, befinner sig i en stängd beta som går att köpa sig in i. Den som håller hårt i plånboken kan dock glädjas över att portarna öppnas på vid gavel nästa vecka när den stängda betan blir öppen.

Tisdag den 2 juni smäller det, och för att komma igång är det bara att tanka spelet via Steam. För mer information om Dirty Bomb kan du spana in filmklippet nedan.

Längre fram i juni ska Dirty Bomb släppas i fullständig version.

Har lirat betan sedan oktober förra året och jag har stött på EN fuskare och då spelar jag ganska mycket, dvs några timmar nästan varje dag sedan dess. Så fuskare är extremt ovanligt. För övrigt är det ett bra spel om man gillar RTCW/ET konceptet. Det... 29/05 Du får sluta dö då? :D 29/05 Gör vågen om du gillar att spawna på andra sidan kartan hela tiden. Yeej! 28/05 Fick min betanyckel av FZ, tack! :) Spelet är ett helt ok FPS, det har ett högt tempo, vilket jag gillar, men samtidigt erbjuder det inte särskilt mycket nyheter. Det fyller ett tomrum i utbudet av den här typen av spel men jag vet andra spel i samma... 28/05 Åh nej, för fuskande i multiplayer spel är så ovanligt D: 28/05 se det så här i stället. Du hyr en bil på avis och 5 mil in på din resa lägger ACn av och stereon fastnar på rix fm. Hur sannolikt är det att du hyr därifrån igen? =) 28/05 För det är rimligt att anta utifrån den upplevelsen att alla matcher har fuskare och det är något som utvecklaren inte alls försöker förhindra? Nä, bäst du låter det vara avinstallerat, det och alla andra multiplayerspel! ;) 28/05 Testade stängda betan för drygt en månad sen. Första matchen jag kom in i var det en i motståndarlaget som körde Wallhack och aimbot och spawn campade vårt lag, blev avinstallation direkt och jag är tveksam till att jag någonsin kommer att installera... 28/05 Google är din vän: http://goo.gl/vbuH 28/05 Har provkört lite också, helt ok spel, men knappast nyskapande. Men dåligt namn... vaddå smutsig bomb? 28/05
Skicka en rättelse