Efter viss tid i frysboxen återupplivas #Unreal Tournament med ett gratisspel vars pre-alpha-version går att tanka hem och spela redan nu. Old school-shootern ska finansieras via en community-driven marknad där spelarna lägger ut skins, kartor och annat som de själva sätter prislapp på – och där delar av vinsten går till #Epic.

Vi tyckte det såg riktigt läckert ut när bilder och trailers hittade ut tidigare i år. Nu får vi ytterligare tillökning på den fronten med en trailer av den nostalgiska sorten. Den kombinerar filmklipp från originalspelet från 1999 med motsvarigheten från det nya spelet, med uppdaterad grafik. Känner du igen kartorna och vapnen?

Håller helt med. :) UT har mycket mer rörelser i sidled vilket gör det svårare att träffa. 21/09 Joo mycket enklare att förutsäga rörelserna i Q3, svårt att förklara vad jag menar, men tycker Q3 är betydligt enklare att hänga med och träffa folk i :) Som sagt, svårt att förklara, men det är vad jag upplever iaf, två skilda rörelsemönster i spelen... 21/09 du inser att majoriteten av alla nördar har monsterdamp och sitter 2 dygn i sträck med joltcola? :) 21/09 laddade ner å testade. gjorde det även för ett halvår sen, måste säga att dom kommit ganska långt! det är nu värt att testa om man gillar gamla UT ens lite. göre bara =) 21/09 Bra trailer! Älskar att arenashooters är lite halvt inne igen. Nya UT är trevligt. Reflex är grymt efter senaste uppdateringen. Vackert som bara den. Doom 4 kommer ha quakeliknande gameplay. Cliffy B:s Lawbreakers. Diabotical. Quake Live kommer bli Stea... 21/09 Åh! Äkta FPS som det ska vara! :heart: 21/09 Oj, gav verkligen en flashback till gamla goda UT :) Jag gillade 200X och 3 också, men fastnade inte på samma sätt som i "ettan". Inte samma känsla och jag är glad att dom har tagit tre steg tillbaka och gått tillbaka till rötterna. 20/09 https://www.youtube.com/embed/i214Bv5tPL4 20/09 Slöa? Betydligt snabbare än Quake, får fan ont i armen när man lirar :D 20/09 syncerror (projekt ledare för quake live) har hintat om ett nytt quake, för er som vill starta kriget på nytt och inte accepterar unreals slöa spelstil 20/09
Skicka en rättelse