I slutet av förra månaden fick vi första levnadstecknet från #Hitman: Episode 2 – Sapienza: en hastig trailer som lika gärna hade kunnat vara en stillbild. Men som i alla fall avslöjade släppdatumet 26 april. Nästa vecka är vi där, vilket traditionsenligt firas med en lanseringstrailer.

I vår recension av Hitman: Episode One – Intro Pack delades ett hyfsat 3/5-betyg ut. Vi hoppas att det andra avsnittet bygger vidare på den stabila grunden och ger oss en mångfald av möjligheter att mörda oss fram i det sol- och bloddränkta Italien.

Ok du syftade på episod systemet alltså, nä jag tänkte på att det inte har varit någon särskilt "sammansatt" story i tidigare spelen, tex i hitman 1 är det ju rätt uppdelat storywise, handlar lite om ortmeier och hans koppling till 47. Sen är det ju bar... 30/04 Jag förstår inte riktigt din fråga.. Alla tidigare Hitmanspel (PC) har haft en sammansatt story att följa, utan en massa avbrott där man varit tvungen att vänta månader tills man kunnat fortsätta köra nästa. 29/04 Varför förväntade du dig en skit häftig "kampanj" ? Alla tidigare spel, utom hitman absolution *spottar över axeln 3 gånger* Har haft sandbox banor. 29/04 Hehe jo :D men oj jag trodde verkligen det var en reboot. Kan man skylla pa att man bara har fatt spela en tiondel av storyn :D 22/04 Du har inte spelat va? Ja, prologen är en tillbakablick före serien, men resten är inte en omboot... det är ju t.om. en filmsekvens mellan prologen och parismissionen. https://www.youtube.com/watch?v=01bYEelwwHc 22/04 Nänä Strory finns. det är en Reboot av serien där man får se hur det började 22/04 Har alltid älskat Hitman-serien men har inte läst så mycket om detta senaste liret nu.. Är inte episoderna sammahängande story-mässigt? Är det bara "Kill this guy" och sen episoden efter det "Kill another guy" utan nån form av koppling? 22/04 Min hype är död. Jag har alltid spelat hitman... Ser mig som potentiell köpare en höst om 3-4 år och det spöregnar ute... inget att spela.. Ser på steam "all hitman episodes 5€." Då blire köp. 22/04 Skulle också sitta och kritisera episod släppet, men jag tycker detta spel är ett utav dom bästa i serien även fast man bara kört en bana, absolution var så mycket sämre. Glad så länge man får ett ordentligt hitman spel 22/04 Håller helt och hållet med. Jag kan inte se en endaste fördel ur ett gameplay-perspektiv. Däremot kan vi tänka oss följande: 1) Dom kan börja släppa ett spel som inte är klart, utan helt enkelt bara rulla ut del efter del när den blir färdig 2) Prisläge... 22/04
Skicka en rättelse