Årets #Call of Duty heter #Call of Duty: Infinite Warfare och med kriget flyttat till rymden och framtiden ger det spelarna ett för serien nyskapande tema. Samtidigt tar man till de stora kanonerna för att locka köpare: en remastrad version av #Call of Duty 4: Modern Warfare.

Men för att spela Modern Warfare Remastered måste du köpa en lyxigare variant av Infinite Warfare – du kan alltså inte köpa det separat. Och om det bara är den du är ute efter blir det en dyr historia – minst 90 euro, vilket torde bli omkring 900 kronor.

De här versionerna innehåller Modern Warfare Remastered:

  • Legacy och Digital Deluxe Edition (89 euro, ca 900 kr). Innehåller Infinite Warfare och Modern Warfare Remastered

  • Digital Deluxe Edition (99 euro, ca 1000 kr). Innehåller Infinite Warfare, Modern Warfare Remastered och Season Pass

  • Legacy Pro Edition (119 euro, ca 1200 kr). Innehåller Infinite Warfare, Modern Warfare Remastered, Season Pass, samlarbok, soundtrack och digitalt extramaterial

Skillnaden mellan gamla och nya Modern Warfare.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered innehåller originalets singleplayerkampanj och en okänd mängd multiplayerbanor (minst tio stycken). Spelet tankas hem efter att du köpt Infinite Warfare: det levereras alltså enbart digitalt.

Årets Call of Duty släpps den 4 november till Windows, PS4 och Xbox One. Om #Activision ändrar sig på vägen och beslutar sig för att släppa Modern Warfare Remastered fristående kommer du kunna läsa om det på FZ.

hade tänkt säga exakt samma som dig, infinite warfare verkade inte alls tilltalande, av trailern att döma (vilket jag aldrig annars bruka göra) så kändes allt bara rejält överdrivet. Bättre att vänta på en fristående version utav cod 4 remastered som... 04/05 Det är sant. Samtidigt är utgångspunkten lite fel när man diskuterar priser och prisökning för spel. Diskussionen brukar utgå ifrån hur mycket spelen kostar att ta fram, men det är ju ganska oväsentligt för hur mycket de kostar i butik. Säljer man en... 04/05 Det är dock farligt att göra en direkt jämförelse. Spelen från den eran kodades i stort i maskinkod direkt på grund av lite minne och plats. Så även om de var betydligt enklare så behövdes det bättre programmerare. Det och faktumet att de inte kunde fak... 04/05 Två av tre rätt. 03/05 Lovar att det kommer att släppas fristående ett tag när försäljningssiffrorna börjat dala efter release och det vet planerar dom på. 03/05 ISO-demot lär man köra. Har inte köpt ett COD spel sen MW och kommer inte göra det heller. Helt idiotiskt att göra det i min mening. 03/05 Fast varför vänta om de skulle vara något jag vill ha nu.. men visst. Cod känns tyvärr rätt uttjatat, gillade spelen fram t.o.m 4an så skulle absolut kunna tänka mig remasteren. Mw2 var spelet då allt gick fel med PC. 03/05 Visst är det ett grymt spel, men så jävla bra är det inte. För det priset kan jag åka till FZ-kontoret, spela spelet och knäcka Calle i en rap battle. 03/05 När man ser Cod4 får man minne av call of duty spelen var bra. 03/05 Nej jag vill inte betala för samma spel igen. 03/05
Skicka en rättelse