Efter släppet av Doom är suget efter Id Softwares storhetstid kopiöst!

Nya #Doom, precis som fjolårets #Wolfenstein, visar att det finns ett sug efter klassisk action och det blir knappast mer klassiskt än de första Quake. Därför tänkte vi tipsa om en timmeslång genomgång om hur #Id Software lyckades med konststycket att upprepa succén efter det allra första Doom.

Och, för att runda av kvällen, kräver vi att alla tittar på denna fenomenala final i #Quake Live från förra årets QuakeCon. Det är som balett med raketkastare.

Tack till Sapiens för detta #nyhetstips!
Om de skulle göra Quake remaken lika bra som DOOM så jävlar i brallan får vi ett bra spel :D längtar efter vad de har att presentera runt det. 18/05 Ett nytt Quake samt ett nytt Blood står högt på önskelistan! 18/05 Quake 1 och Hexen 2 är mina absoluta favoriter genom tiderna :) 18/05 Så otroligt välgjord video av Ahoy! 18/05 Så länge de missar MP delen totalt som de gjort i nya DOOM 18/05 Ja, mod-stödet måste tillbaka! Spelar fortfarande WC3 pga hero-siege, towerdefence osv. Battlefield 1942 med pirat-tema var också rätt coolt när det kom. Ska jag behöva nämna actionquake 2 som tillkom till Quake 2 som senare blev en mod till half life... 18/05 Fast just Doom, Quake, Half Life, UT skapades också av nördar för spelare och spelglädjen i sig. Sen kom girigheten in i bilden och ID, EA osv. stoppad mods, privata servrar m.m allt för pengarna. Se till Arma 2, sålda otroligt enbart pga. ett enda mod... 17/05 Man får heller inte glömma bort att det ska från början även finnas en bra grund att utgå ifrån. Dem bästa spelen så som Doom, Quake, Half Life och Unreal Tournament, gav oss också dem bästa och mest minnesvärda moddarna. Modstöd finns även idag men all... 17/05 De var bättre förr... :D Soundtracket till Quake 2 är underbart 17/05 Mods är vad som har gjort spelmotorer stora och långlivade, det är sorgligt att mod stöd inte är en industristandard längre. Ingen utvecklare har någonsin kommit i närheten av den kreativitet spelarna själva har uppvisat. Varför sälja ett spel som överl... 17/05
Skicka en rättelse