I höst är det dags att återvända till Mafia-serien med den tredje delen som logiskt nog döpts till #Mafia III. Det är dock en stund kvar dit och har du tålamod av den korta sorten kanske du vill spendera någon lat sommardag med föregångaren #Mafia II.

För lite drygt tio månader sedan försvann spelet från Steam, för att nu dyka upp igen med en reducerad prislapp. 80% rabatt är det som gäller, vilket gör att summan landar på 6 euro. Vi misstänker att det hela rör sig om en slags pr-knep för att piska upp intresse för Mafia III – inte minst för att Steam-sidan nämner den kommande titeln flera gånger.

Köpt! Precis som jlarss påpekade så saknar man dock Riddick-spelet också.... får hoppas det dyker upp någon gång.... och företagen gnäller sedan på piratkopiering :/ 03/06 för å inte tala om att känslan i alla vapen är rätt fantastisk i det spelet. det och den öppna världen är min favoritdel, det bara känns jävligt skönt 02/06 Det finns två spel som jag har på min Steam wishlist som är borta nu. Första Mafia och The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena.. Ångrar så grovt att jag inte köpte dom när dom fanns på Steam. Just Mafia 2 hade jag sedan innan 02/06 Mafia II har fantastisk story och den överlägset vackraste öppna världen jag aldrig har utforskat. 02/06 Jag skulle köpa en remaster av Maffia 1 tio gånger om. Har de på skiva men lite tråkig grafik :D Polisen där gör hela spelet för mig. 02/06 Köpte det. Öhm vet inte varför.... :S 02/06 jävligt bra spel! rekommenderar som FAN 01/06 Mafia (1) må vara det bättre spelet, men i Mafia 2 så har dom lyckats måla upp miljön på ett fantastiskt vis som gör att det verkligen känns som att man tog en tidsmaskin till -50 talat. Helt oslagbart bra när man glider runt och lyssnar på Frank Sinatr... 01/06 brukar alltid återvända till mafia 2 när det närmar sig jul, för var då jag spelade ut det första gången så har blivit en liten tradition dom senaste åren :) Men håller med om att det är mysigt att bara köra runt och lyssna på klassiska musiken :) 01/06 Rent atmosfäriskt var tvåan i klass med ettan, och är värt ett köp bara för den sakens skulle. Finns förstås mycket mer bra med tvåan också, dock, även om den i mina ögon inte är lika bra som ettan. 01/06
Skicka en rättelse