Onlinerollspelsutvecklarna #Red 5 Studios bildades 2005 utifrån mestadels tidigare #Blizzard-anställda, men har ännu inte släppt något spel. De har dock jobbat på (bland annat) en shooter i onlinerollspelsmiljö - en titel som nu kanske inte får se dagens ljus. Drygt 30 (av 65 anställda) har nämligen fått gå på grund av att företaget tvingats till stora omstruktureringar. I ett uttalande försöker dock Red 5 tona ned händelserna och säger att företaget fortfarande är "hängivna att släppa AAA-onlinetitlar".

Red 5 fortsätter vara förpliktigade att släppa AAA-kvalitets-onlinetitlar för världsomfattande släpp. Företaget har omstrukturerat teamet för att uppnå detta mål. Som en del i omstruktureringen har några team-medlemmar valt att gå skilda vägar medan andra har sagts upp. Red 5 har stor respekt för dessa avgående team-medlemmar och bidragen de gjort.

Kinesiska onlinerollspelsutgivaren The9 sägs vara nya finansiärer för Red 5. Inget matnyttigt har hittills visats upp från studions olika projekt.

Skicka en rättelse