Årets zombie kommer även till Xbox!

Omkörd av Playerunknown’s Battlegrounds med rekordbrytande antal aktiva spelare känner nog utvecklarna Bohemia Interactive att de behöver göra mer än att bara stå stilla i fyra år till.

Förhoppningen var att utvecklarna skulle kunna släppa spelet i beta redan i år, det kommer tyvärr inte hända längre, skriver spelstudion i ett blogginlägg.

Let's just state the obvious: the PC BETA is not coming before the end of 2017. We tried to get it done sooner, but it's going to be 2018 folks. Both the BETA update and any further 0.63 updates, up to 1.0, will happen in 2018.

Vad de däremot är säkra på är att spelet ska helt och hållet släppas nästa år och att det ska få en Xbox-lansering. ”Det ska (och måste) hända”, säger Bohemia Interactives producent Eugen Harton.

Just när detta kommer hända, kan vi bara gissa oss till.

@Loltron: Finns en drös olika moddar på temat till arma 3, den senaste är desolation redux. Spelar basen uppgår nog inte till mer än 100 per dag. Men den känns som originalmodden till arma 2, fast med basbygge och allt vad det innefattar, ett ambitiös... 04/12 @meowfive: Synd ;( Jag vet inte riktigt hur det är med dayz i arma 3, spelade en mod som heter breaking point ett tag och den höll ju generellt högre mått än standalone iaf, så det kan jag tipsa om. Om det nu finns någon spelarbas kvar i det. Eller ens... 03/12 @Loltron: Jag vade att gå den dåliga vägen att inte spela day-z modden.. jag trodde det va ett tecken från högre makter när det skulle släppas stand alone, så jag såg bara gameplay från modden medan jag besviket stapplade runt i standalonens mardröm til... 03/12 Alla mina bra minnen från dayz, alla sjuka encounters, coola firefights, hektiska stunder jag har i minnet. Är från modden inte standalone. Modden fångade zombie apokalyps mycket bättre, med en relativt simpel approach. Brutalt misslyckande. Dom missade... 03/12 @karbon: jo, visst, jag ville tycka om det så mycket och kunde känna den känslan lite också.. men hela tiden jag spelade ville jag spela med min kompis så vi irrade mest runt för att hitta varandra i 30 min å sen dö direkt av nån dum bugg. Jag tror jag... 03/12 Dayz har någon känsla som som jag inte kan sätta fingret på, som inget annat spel har. Det kryper i kroppen på något sätt när man springer runt med massa grejer på sig och det känns jävligt rått och grått (på ett bra sätt) . Tyvärr har dom varit otrolig... 02/12 -review "200 hours played" 02/12 Hur är det med DayZ-modden? Spelas det något med den fortfarande? 02/12 även om det skulle släppas och va mindre buggit å kanske tillåmed en helt färdig känsla over-all, det är redan förstört.. den bittra eftersmaken av bortkastad potential och sämsta spelkänslan kommer aldrig att försvinna. Day-z är dött för mig för evigt. 02/12 Du har rätt, det här spelet kommer inte påverkas öht om det lämnar Early Access eller inte. Det är samma buggiga skit oavsett. 02/12
Skicka en rättelse