Men Id Software svarar inte på om de fungerar offline.

Det har börjat rassla till bland uppdateringarna till Quake Champions som för några veckor sedan fick instagib och matcher utan hjälteförmågor. Nu berättar Id Software att även bottar är på gång men vill samtidigt inte svara på om vi kommer att kunna köra mot dem offline. Istället är de mer pratglada om hur de kommer att fungera, med detaljer såsom en gradvis reglering av utmaningsnivån.

Drar du ner detta reglage i botten kommer bottarna inte försöka ta power ups eller bra vapen utan istället agera en lätt mobil måltavla. Om du verkligen vill sätta dig själv på prov kommer bottarna trickhoppa, strafejumpa och skjuta dig i ansiktet med allt de kommer över. Maskinstyrda mördare kommer att rullas ut i två faser och i den första ("snart) har de inte lärt sig att använda hjälteförmågor. De kommer heller inte vara tillgängliga i alla spellägen, det kommer först i fas två.

Tycker QC börjar bli riktigt bra nu. Finns fortfarande lite småsaker men största problemet nu är det låga spelarantalet. Jag undrar om EA var rätt väg att gå, det tycks ha skrämt undan många. Hoppas ändå att det tar sig med tiden. 08/05 Håller väl tummarna för att detta kommer framöver! 08/05 CTF! Verkligen, vad håller de på med som inte har med det från början.... Och Clan Arena. 08/05 Riktigt najs! :D 07/05 Bottar är väl kul annars, men skulle nog sett att de lägger lite mer fokus på annat, som t.ex. Duel/TDM utan abilities och CTF som. 07/05 @Tarmböld: Håller med dig fullständigt, nu har spelet verkligen patchats riktigt dessutom så nu flyter det på riktigt gott. 07/05 @Carl Johansson-Sundelius: Och detta gäller Battlegrounds som det skrevs så flitigt om under "early access" (notera, inte recenserade) Man skriver om det som drar läsare och är inne givetvis är inne för stunden. Hade QC haft samma spelarbas som BG så... 07/05 Nej det är sant, men som spelare kan du njuta av spelet åtminstone tills det eventuellt läggs ned. Självklart måste det komma in lite pengar, och det krävs säkerligen sin del spelare för detta, men min poäng var bara att några tusen spelare är mer än... 07/05 @Soulless: Gamla spel hade inte alls lika stor budget som de spel som kommer ut idag. Tvivlar på att detta spel kan hållas igång med endast tusen spelare. 07/05 Denna nyhet fick mig att installera och testa QC igen och blev förvånad över hur bra det känns nu, och att det faktiskt inte tar mer än 1-2 min att få igång en match...Vilket fortfarande är på tok för lång tid men bättre än vad det var sist jag testade!... 07/05
Skicka en rättelse