Vi håller tummarna för Kenny Bania som ett elusive target.

Den 13 november, lagom till att Åhlens julskyltning varit uppe i ett par månader (minst) släpps den danskutvevklade utklädnadssimulatorn Hitman 2.

För en liten stund sedan berättade IO Interactive via Twitter att spelet gått guld, vilket i breda drag innebär att spelet är redo för distribution och att den fåordige streckkodslönnmördaren står i startgroparna för vinterns äventyr.

Hittills har vi fått två uppdrag avslöjade och bekräftade – ett i det soldränka Miami och ett annat i sydamerikanska Colombia. Totalt kommer spelet att bjuda på kreativa lönnmord i sex olika miljöer, vilket innebär att vi fortfarande har fyra avtäckanden framför oss.

Tekniskt sett har du inte fel. IO tycker väl att det blir lättare att sälja till den yngre generationen vars kunskap om serien inte sträcker sig över 15 år bakåt i tiden. För min del kallar jag nog hellre det här spelet för Hitman Season 2 för klarheten... 29/09 Hitman 2? Kom inte det ut typ 2002? 29/09 Älskar Codename 47, gillar Blood Money jävligt mycket och köpte det förra Hitman när första säsongen var färdig. Ser definitivt fram emot att dränka folk i toalettstolar... with RAY-TRACING (/s) 28/09 Skribent-Gustav måste ha börjat kolla Seinfeld när han var -2 år eller så. 28/09 "Bania thinks that everything that dissolves in milk is funny" 28/09 Föregångaren hade ett liknande antal (minns inte exakt). Tar för givet att dessa banor är minst lika stora, detaljerade och öppna, och i så fall tycker jag inte det är för snålt. De äldre titlarna må ha fler banor, men de är ju också mycket mindre och... 28/09 Härligt! Spelat hos en vän men inte köpt ettan, för mycket andra spel jag höll på med. Kul spel! Skulle uppdrag från ettan vara tillgängliga eller har jag drömt det? 28/09 Det finns en story men den utspelar sig mest i bakgrunden i mellansekvensar. Alla uppdragen är på något sett länkade till det men man har inte fått ett slut på den iom förra hitman. Jag hoppas och tror att man får ett slut på den nu i 2an. Antagonisten... 28/09 https://i1.wp.com/gifrific.com/wp-content/uploads/2012/07/Thats-Gold-Jerry-Gold-Kenny-Bania-Seinfeld-Quote.gif?ssl=1 28/09 6 banor är ju lite snålt...? 28/09
Skicka en rättelse