Än så länge har det varit ganska tyst om #Star Wars: The Force Unleashed II, men i går kväll slog #LucasArts actionuppföljare på den stora sirenen och presenterade releasedatumet. Den 26 oktober är det dags att sätta fart på ljussabeln, meddelas via Facebook. Ett litet förbehåll: datumet gäller förmodligen Nordamerika, för Sveriges del sätter vi den 29 oktober som preliminär releasedag.

Uppgifter gör gällande att du denna gång spelar som Darth Vader-lärlingen Starkiller och att det hela äger rum efter händelserna i #föregångaren. Spelet utvecklas till PS3, 360, Wii, PSP och Nintendo DS.

Ettan var i mina ögon ett makalöst dåligt spel för att vara star wars så har inte direkt några större förhoppningar inför tvåan. 06/05 Kasst att de inte gör ett nytt jedi-knight istället, skulle bli mer uppskattat. 06/05 Najs! Jag gillade faktiskt det första spelet, sina brister till trots. När det är som bäst är det riktigt bra. Och det har aldrig varit så roligt att använda The Force som när man kan göra det med overkill. Inte ens i Jedi Knight spelen. 06/05 Kolla lite närmre på nyhets bilden, hann ser ut som ett psykfall. Klarade ca 30 sekunder sen sprack nästan mina vener. 05/05 Äntligen. Men inte till PS2? :\ Tur att man har Playstation 3 då nuförtiden. :D 05/05 Har visserligen inte kört ettan men antar att jag får pröva det (bara för det är SW) trots den dåliga portningen PC fick. Har inte hört mycket gott om det här spelet.... Kunde inte Jedi Knight 4 släppts istället? 05/05 Ett måste i samlingen. 05/05 [quote=sarg] Så du vill mena att eftersom du valde just det slutet så bör det vara canon? Hur jävla logiskt vore det, med tanke på att han ganska mycket lever i ep 4-6? Obviously är slutet du valde inte canon. Tycker det inte bör vara särskilt svårt att... 05/05 Jedi have mercy! Hade dock föredragit att han inte hette Catkiller, eh, Starkiller... 05/05 Så du vill mena att eftersom du valde just det slutet så bör det vara canon? Hur jävla logiskt vore det, med tanke på att han ganska mycket lever i ep 4-6? Obviously är slutet du valde inte canon. Tycker det inte bör vara särskilt svårt att acceptera... 05/05
Skicka en rättelse