I höstas överraskade svenska #Grin att de är i färd med en nyversion av det klassiska actionspelet #Bionic Commando. Spelet bygger på samma koncept som originalet, alltså action med en huvudkaraktär som försetts med en biomekanisk arm som används för både förflyttning och som vapen. I en nysläppt film tillkännages att spelet kommer kunna köras också över nätet.

FZ har i dag varit på besök hos Grin. De berättade att både traditionella och nya flerspelarlägen kommer ingå, men dessvärre fick vi inga närmare uppgifter än så. Däremot har vi lagt beslag på ett filmklipp från multiplayerläget.

[v=2304]
Det första Bionic Commando släpptes till en rad format i slutet av 1980-talet. Spelet är känt för att vara ruggigt svårt, också med dåtidens mått. Nyversionen är (förstås) tredimensionell och kommer bestå av både solo- och onlinespelande. Det officiella beskedet är att det släpps innan årets slut. Grin arbetar dessutom på en nyversion av originalet. #Bionic Commando Rearmed, som det heter, släpps i sommar till pc, 360 och Playstation 3.

Håll utkik efter våra första "hand on"-intryck inom kort.

Skicka en rättelse