Jag har fått möjligheten att testa ett par hörlurar idag. De kallas H1707 och kommer från tillverkaren 1More. Företaget är baserad i Kina och relativt nya på den svenska marknaden. Detta är ett par hörlurar med fokus på ljudkvalitet. Nu till uppackningen!

Första intryck

Hörlurarna kommer i en ordentlig förpackning. I förpackningen medföljer en svart box med dragkedja där samtliga material ligger skyddat. Själva boxen är av lätt och tålig kvalitet.

Designen på hörlurarna är väldigt enkel och smart, och de är hållbart monterade. Kåporna har en mer framträdande och utstickande stil.

1More skkickade även med en MOJO DAC-förstärkare till testet, något som vanligtvis inte ingår. Den är till för att öka ljudkvaliteten som kan behövas tillsammans med ett par tungdrivna studiohörlurar.

Komfort

Ett reglage gör att de kan förstoras och minskas efter huvudstorlek, vilket är en fördel.
Kuddarna runt öronen är mjuka och känns bra när de tas på.

Bärtypen vid öronen ska gärna vara heltäckande, vilket det är på mig då jag har ganska små öron. Om en person med större öron använder dessa kommer förmodligen inte hörlurarna sitta över och runt öronen, vilket kan skapa ett problem för de som inte får möjlighet att testa dessa innan införskaffning. Men när de väl sitter på huvudet känns de bra, och är lätta och sköna att bära för stunden.