Bioware utannonserar gratisnedladdningen Mass Effect 3: Extended Cut, släpps i sommar!

#Bioware meddelar att de släpper ett nytt #Mass Effect 3-slut i form av gratisnedladdningen Mass Effect 3: Extended Cut i sommar. Tillägget släpps till pc, Xbox 360 och Playstation 3 och innehåller ytterligare filmsekvenser och epiloger.

Med det nya slutet hoppas Bioware tillfredsställa alla de fans som protesterat våldsamt mot hur sci-fi-trilogin avslutades.

– Vi är alla otroligt stolta över Mass Effect 3 och arbetet Casey Hudson och teamet gjort. Sedan lanseringen har vi lyssnat på feedback från våra mest passionerade fans och vi svarar nu. Med Mass Effect 3: Extended Cut tror vi att vi fått till en bra balans mellan att leverera de svar spelarna vill ha samtidigt som vi bibehåller teamets artistiska vision för slutet av denna berättelse i Mass Effect-universumet, säger Bioware-chefen Ray Muzyka.

– Vi har omprioriterat våra utvecklingsansträngningar efter lanseringen för de fans som vill ha ett slut med mer kontext och klarhet i spelets slut, på ett sätt som känns mer personligt för varje spelare, säger executive producer Casey Hudson.

Alltså förlåt, jag blir så arg när jag läser alla argument för att man inte ska ändra slutet. Låt oss låtsas att Mass Effect 3 är Star Wars VI: The Jedi Returns. Om vi hade klagat på att Darth Vader dog och ville att han skulle leva i slutet, ja då hade... 09/04 Jag tycker det är väldigt pinsamt att FZ har skrivit att vi får ett nytt slut, för det är ju inte det vi får, vi får bara samma fast längre... http://angryjoeshow.com/2012/04/mass-effect-3-extended-cut-dlc-discussion/ Tycker alla borde ta en titt på den... 08/04 Jag ser att det är vissa som förstått men de flesta verkar inte förstå vad det handlar om. det DLC som kommer ska vara en fortsättning på spelet. För att fylla ut alla plot holes som dom lämnade. Det har varit mycket snack om indoctrinerings teorin. Jag... 08/04 Jag tror jag ska slå ett telefonsamtal till George Lucas för jag har en hel del synpunkter på hur vissa Star Wars-filmer slutade. Dags att gå in och korrigera! 08/04 Och så säger folk att det är löjligt att fördjupa sig i påhittade spelrumpor (min tråd här på forumet). Men det är inte löjligt att klaga på slut som baseras på påhittade världar med påhittade karaktärer? Jag tycker inte något av det är fel, men ställer... 08/04 Inte lönt. De lär aldrig ändra på sitt sätt att skriva rukriker. Folk har klagat ofta, mycket och länge utan någon förbättring. 07/04 Fan vad besviken jag blir på FZ. 07/04 Det är inget nytt slut som erbjuds.. bara en utökad "förklaring" som försvarar deras artistiska hjärnsläpp 07/04 Snälla du, läs mer än rubriken. Slutet förändras inte ett iota. Slutet kommer att utökas/förtydligas så att folk inte behöver sitta med "spekulationer". Fansen vann inte, det är bara Sebastian i sitt esse. Alltså en helt missvisande rubrik som inte har... 07/04 Det är ju bra att få betalt för sina grejer kanske? :) 07/04
Skicka en rättelse