Vet du inte vad du ska göra i helgen? Har du en gång i tiden köpt #Rift kan det i sådana fall vara läge att återvända nu – #Trion bjuder på inträde och vill att du ska spela och förälska dig i expansionen #Rift: Storm Legion, som bland annat bjuder på fler zoner, nytt material och möjligheten att utsmycka ett eget hem.

Har du inte betalat för #Rift behöver du inte vara ledsen, du kan spela upp till level 20 innan du måste langa fram kreditkortet.

Hade grymt kul i RIFT, från släpp tills för några veckor sedan då vi bestämde att lägga ner gillet pga. folkbrist. Det höll i 2 år, vilket de flesta bra MMO's brukar göra för min del. 25/03 Startade som DPS. Insåg att det var omöjligt att komma in i en dungeon. Köade i dagar. Köpte en mount, kändes som att dra runt med en traktor. Spelet är... "grått" och man kan utan problem råka traska in i fiender som är så hög level att de äter dig som... 24/03 Jag älskar Rift, men jag hatar att man kan köra macro på en del klasser för att bara behöva spamma en knapp eller två för att göra DPS. Dealbreaker för mig. 23/03 Förbannade spammare här också. Blir mer och mer av såna där idioter på forumen 23/03 slutade spelade i top1 guilden vid dåläget när jag spelade slutade pga det obalanserade spelet inte för jag bryr mig om ligga 1a i dps men när man som erfaren raider(vart en av dom i guilden som spelat wow hardcore) hade theory craftat sönder vissa buil... 23/03 Hade helt glömt att den betan startade, tack 23/03 Har det inte alltid varit gratis att spela till 20? Jag gjorde det för typ 2 år sedan eller något. 22/03 Jasså det visste jag nämligen inte :) 22/03 Inte direkt. Trion har ju gjort både Rift och Defiance. Är väl Cryptic som gör Neverwinter? 22/03 Bra spel, jag var i en guild från dag 1 och vi lyckades vara dom första som hade flera stycken som fick max level och klara av dom svåraste dungeons, hade riktigt underbart gear och även om det låter som att vi kanske rushade allt så hade vi väldigt rol... 22/03
Skicka en rättelse