Electronic Arts välgörenhetsförsäljning fördubblar det tidigare rekordet.

Än återstår det några timmar av Humble Origin Bundle men vi kan redan nu konstatera att succén är ett faktum. Inatt passerade välgörenhetsinsamlingen hela tio miljoner dollar, vilket är en fördubbling av det tidigare rekordet som hölls av Humble Indie Bundle V. THQ-paketet passerade också fem miljoner men stannade strax innan samlingen som bland annat inkluderade #Bastion, #Limbo och #Psychonauts.

Humble Bundle startades för tre år sedan med målsättning att ge indiespel mer uppmärksamhet (och försäljning) och har sedan dess bara ökat i popularitet. Electronic Arts valde dock att avstå från sin del av kakan, förutom den lilla del som går till Humble Bundle-organisationen går allt oavkortat till välgörenhet. I skrivande stund har du fortfarande chans att få följande spel för en valfri summa, plus ett par extra om du betalar över genomsnittet som för närvarande är nästan löjliga $4.93.

Extratitlarna

Jag köper och säljer för 3x priset jag köpte för xD GG WP 29/08 Dead Space, skräck? Nja...förblir ett splattarspel 28/08 För er som funderar på att fixa bundlet för att få RA 3 Standalone(så tänkte jag då jag hade de flesta titlarna och resten var jag inte så hypad över): Om du vill spela online kompetetivt: glöm. Allies är usla, finns ingen balans mellan lagen. Om du vil... 28/08 Nej 28/08 Förlåt så mycket! Jag själv tycker det är intressant att se varför saker sker. I detta fallet så är det en vinn/vinn. EA tjänar på det och välgörenheten likaså. Jag klagade inte på EA eller saken i sig så vitt jag vet. Tvärtom sa jag att det var ett mäs... 28/08 Humble Bundle är nog det bästa som har hänt spelvärlden sedan Half-Life kom ut 1998. 7 SEK för 8 speltitlar. Du kan göra mer än bara älska det! Såhär ska det vara!! Jag hoppas spelutvecklarna ser att ju billigare ett spel är, desto fler köpare får dom 28/08 Det har gått från ett skräckspel där utforskning och spänning var stora plus till ett rent och skärt skjutspel med explosioner non-stop och majoriteten av din tid spenderas i hissar. 28/08 ...och? huvudsaken är väll att pengarna går till välgörenhet? Får EA en slant i slutet spelar det ingen roll. Så länge det man lagt i välgörenhet kommer dit det ska så är jag helt ok med det 28/08 Det är synd att BF3 laggar röven på grund av alla nya spelare. Dead Space 3 coop funkar inte heller, jag och min kompis jag köpte bundlen till kan inte connecta till varandra. Randoms kan connecta och vi kan connecta till randoms, men inte till varandra... 28/08 Inte så oväntat. Det fanns många bra spel med i denna bundle, och att det var EA som stod för kalaset var lika oväntat som en blixt från klar himmel. 28/08
Skicka en rättelse