Att #Battlefield Hardline-betan öppnas på tisdag kunde vi berätta redan i går, och i dag kan vi fylla på med ungefär allt annat du vill veta om betan.

Det rör sig alltså om en öppen beta som körs på samtliga plattformar (Windows, PS4, PS3, Xbox One och Xbox 360), och på menyn står tre kartor och fyra spelformer.

Hotwire är ett nytt spelsätt där tjuvlaget stjäl speciella bilar och poliserna tar tillbaka dem. Också Heist är en ny spelform (åtminstone för Battlefield-serien), där det föga överraskande handlar om storskaliga bankrån. Vi lovas också "en första titt" på en spelform kallad Hacker. Båda lagen kan hacka sig in i utrustning som övervakningskameror för att hålla koll på vad motståndarna gör. Slutligen får vi också smaka på den hyfsat välkända spelformen Conquest, som frestar med stöd för upp till 64 spelare på PS4, Xbox One och pc (max 24 på gammelkonsolerna). På vapen- och utrustningsfronten väntar änterhakar, ziplines, muskelbilar, stun guns, med mera.

Battlefield Hardline-betan öppnar alltså tisdag den 3 februari och är igång till och med söndag den 8:e. Den nya, fem minuter långa trailern nedan ger en vink om vad som väntar. Omkring 77 procent av er FZ-läsare kommer ta chansen att spela, enligt vår omröstning från i går.