#Codemasters ambition är att färdigställa #Operation Flashpoint 2 någon gång under året. Huruvida de lyckas återstår att se, men i väntan på tydliga besked kan vi kolla in två nya skärmdumpar. För värdskapet står tyska PC Games.

Det hyllade #originalet utvecklades av #Bohemia Interactive och släpptes 2001. Därefter bröt utvecklaren med Codemasters och släppte förra året en annan krigssimulator, #Armed Assault. Codemasters står för utvecklingen av Flashpoint 2 och tanken är som sagt att det ska bli färdigt någon gång i år.

Arma blev en riktig besvikelse tycker jag! Dålig känsla, dåligt ljud mm.mm. Hoppas detta blir bättre. 12/03 intressant... det var på tiden =) 11/03 Själv är man lite trött på att man alltid ska vara huvudpersonen i spel, det är lite drygt att vad det än handlar om så ska man alltid göra det själv oavsett ifall det är att plocka bananer eller skjuta tanks med bazooka. Arma är som sagt mer utav en... 11/03 varför? jag älskade sof3 :D:D:D::DD: :D:=D=D P:D:D: <3 11/03 De slår ofp på alla sätt vad gäller singleplayerupplevekse, och det är i SP som sopelen måste utvecklas, bis har inte utvecklats ett dugg på den fronten, simple as that. Vissa av oss är inte 15åriga twitchplayers som sitter dagaran in och ut och nöter... 11/03 Vadå las om läs rätt? Jag har spelat alla CoD spel och de slår fortfarande inte OFP spelen på fingrarna. Och kom inte och snacka om grafik etc för det har inte med saken att göra 11/03 Hoppas dom fixar riktigt bra ljud också, kasst ljud gör en trött i huvet och förstör mycket av realismen/spelglädjen. 11/03 dom bilderna är ju så inte vad slutprodukten kommer leverera. helt meningslösa bilder imo. 11/03 Uppföljaren till en av världens bästa spel! Räkna med mig att jag kommer köpa detta om det visar sig vara bra! MUMS! Operation Flashpoint glömmer jag aldrig! 11/03 Läs om, läs rätt, STORYLINEN i cod4 är perfekt berättad, den eskalerar hela tiden som ett hollywoodmanus, det är aldrig tradigt eller stillastående, nästa steg är logiskt och det hela är oerhört välregisserat. Spelmekaniken är dock en helt annan, folk... 10/03
Skicka en rättelse